Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită: "Ea nu știe că..."

Publicat pe

Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria iubitei lui. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni, după ce au decis să se despartă. Astfel, cei doi artiști se întâlnesc pentru diferitele proiecte pe care le au în desfășurare. O filmare cu aceștia a amuzat tot internetul, ce și-au spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 8 ani de relație. Vestea a picat ca un trăsnet pentru fani, dar și pentru apropiații cuplului, întrucât toți așteptau ca aceștia să se căsătorească, ci nu să se despartă. Însă, cei doi artiști au decis că le este mai bine așa. La puțin timp după, și-au făcut alte relații, dar au continuat să țină legătura.

Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită: "Ea nu știe că..."Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită: "Ea nu știe că..."

Recent, Cristina Ciobănașu și Vlad au fost văzuți din nou împreună, asta după ce actrița a postat mai multe imagini cu fostul ei partener pe rețelele de socializare. Dialogul dintre ei a fost extrem de savuros, mai ales că în discuție a fost adusă și Oana Moșneagu.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță împreună în Zanzibar.Relația lor e din ce în ce mai apropiată

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută.Dovada că formează un cuplu

Citește și: Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni.Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 

Citește și: Tot ce nu știai despre David Popovici, cel mai rapid înotător al planetei.A stabilit primul record la 10 ani

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în continuare prieteni. Cei doi chiar lucrează împreună, având mai multe proiecte de televiziune în desfășurare.

În pauza de la filmări, Cristina l-a surprins pe actor în timp ce vorbea cu actuala lui iubită, Oana Moșneagu. Dialogul dintre cei doi a fost unul, bineînțeles, în spirit de glumă, spre amuzamentul oamenilor din mediul online.

„Cristina Ciobănașu: E bine? E bine așa? Nu că am primit reproșuri că postez prea puțin.

Vlad Gherman: Da, e bine, în sfârșit postezi și tu.

Cristina Ciobănașu: I-am zis că eu nu am timp să postez.

Vlad Gherman: Mamă, toată lumea te crede, mă jur.

Cristina Ciobănașu: Chiar nu am timp, uite ce face el, în loc să fie atent la filmare, el stă și postează, dă mesaje.Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe că ai filmare astăzi?

Vlad Gherman: Ba da! A fost la doctor, sărăcuța.', a fost discuția dintre cei doi, în timpul filmărilor.

Oana Moșneagu, despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu este activă de fiecare dată pe rețelele sociale. De data asta, a simțit nevoia să răspundă, până la urmă, întrebărilor curioase primite de la fani. Cei mai mulți dintre urmăritori au vrut să afle ce părere are actrița despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. 

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta.

Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni’, a declarat Oana Moșneagu.

sursă foto- facebook și instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter