Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie: „Sentimentele, uneori, se mai…”

Publicat pe

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au o căsnicie frumoasă, de 37 de ani. În toți acești ani, cei doi artiști au făcut o echipă desăvârșită, atât acasă, cât și pe scenă, și continuă să o facă și acum. Cu scurt timp înainte de ziua ei de naștere, ea a dezvăluit care este secretul mariajulul lor, mărturisind ce lucruri i-au unit și mai mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au o căsnicie demnă de laudă, de 37 de ani. De când s-au cunoscut, cei doi mari artiști sunt „nedezlipiți'. Împărțind amândoi aceeași pasiune, pentru actorie, și-au creat astfel și mai multe amintiri frumoase. Acestea sunt doar unele dintre lucrurile care le-au sudat și mai mult relația.

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie: „Sentimentele, uneori, se mai…'Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie: „Sentimentele, uneori, se mai…'

Cristina Deleanu și soțul ei, Eugen Cristea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Timp de 37 de ani, și-au fost alături și mai bine și la greu și continuă să o facă și în prezent. Recent, marea actriță a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani. Cu o zi înainte, ea a oferit un interviu emoționant, în care a povestit care e secretul mariajului său.

Citește și: Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au:”Suntem echilibrați”

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde:„O situație de umilință'

Citește și: Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă divorțează, după cinci luni de căsnicie:„Am început să ne jignim reciproc'

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară'

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie

Luna trecută, pe 22 decembrie 2021, a fost mare sărbătoare în familia Cristinei Deleanu. Aceasta a fost data la care îndrăgita artistă a împlinit 81 de ani. Cu o zi înainte, ea a participat la un eveniment deosebit, cel al lansării cărții „Sunt Unic într-o lume diversă', scrisă de Ani Crețu. Atunci, ea a oferit un interviu de suflet, prin care a vorbit despre relația cu partenerul ei.

Cristina Deleanu a dezvăluit public care este secretul relației sale, de aproape 40 de ani, cu Eugen Cristea. Actrița a explicat că ea și partenerul ei s-au acceptat foarte bine, încă de la început și se înțeleg și acum de minune. Potrivit spuselor sale, în căsnicia lor nu s-a pus niciodată problema de gelozie.

„Noi ne-am acceptat foarte bine. Sigur că a existat și un sentiment că fără ăsta nu exista… numai așa o convenție, Doamne Ferește, dar sentimentele uneori se mai… Nu că dispar, rămân acolo undeva, nu sunt esențiale. Dar de bază ele sunt și faptul că totuși noi am fost în aceeași meserie. Spre stupoarea multora, ne-am înțeles.

Multă lume zice „vai de mine nu sunteți geloși', zic „asta e o prostie'. Adică, mă rog, în mintea mea. Alții poate gândesc altfel… pentru că trebuie să te ajuți, să te înțelegi, să accepți. Poate tu azi ești mai bine, poate mâine e el mai bine, dar asta nu înseamnă că te autodistrugi sau te înfurii pe viață. Și ne și plac foarte multe lucruri', a povestit Cristina Deleanu pentru ciao.ro.

Cristina Deleanu, despre călătoriile cu soțul ei

Vedeta a povestit, pe scurt, și despre călătoriile minunate pe care le-au avut împreună, dar și despre turneele prin care au fost. Cristina Deleanu este mulțumită că a reușit să vadă aproape toată lumea. Aceasta a menționat că ea și Eugen Cristea au aceleași pasiuni și împart aceleași preferințe în materie de muzică, filme, cărți, etc.

„Am avut parte de, probabil că nu o să mai avem, de ce să mint, de niște călătorii superbe, de niște turnee superbe și afară am văzut foarte mult din ce ne putem noi îngădui să vedem. Nu cu iahturi și cu nu știu ce avioane particulare, dar am văzut lumea, am văzut câte ceva și lucrurile astea ne-au plăcut, ne-au adunat, avem aceleași preferințe la muzici, la cărți, la filme.

Dacă asta poate fi un secret, sfătuiesc pe toata lumea să-l încerce, dar nu să-i fie lene să încerce. Știi, aici e o problemă', a continuat ea.

Ce au făcut Cristina Deleanu și Eugen Cristea în pandemie

Pandemia i-a făcut pe Cristina Deleanu și Eugen Cristea să fie mai precauți, dar nu s-au închis în casă. Aceștia și-au continuat activitățile, cum ar fi scrisul.

„Toată lumea se ferește, dar asta nu înseamnă că nu am reușit amândoi, eu soțul meu, să facem tot soiul de lucruri ca și niște evenimente importante… să scriem, să filmăm, să facem imprimări, să facem voci, să facem multe. Chiar mai multe decât mă așteptam', a mai transmis artista.

Cristina Deleanu a împlinit 81 de ani

Întrebată cum se simte la 81 de ani, Cristina Deleanu a mărturisit că este în forță. Și-a sărbătorit ziua de naștere într-un soț retras, doar cu partenerul ei și câțiva prieteni apropiați. Spune despre ea că e o fire echilibrată și că mereu i-a plăcut să muncească.

„Tânără nu știu dacă sunt, dar în forță mai sunt. Cred că am ceva și în genă fapt care mă ține și sănătoasă din multe puncte de vedere. Si un alt lucru ar fi acela, cred eu, că niciodată nu mi-a fost nici teamă, nici lene, nici frică.

Pe dinăuntru, zic că sunt foarte echilibrată și încerc să împrăștii chestia asta și altora. Sunt un om destul de insistent asupra faptului că omul trebuie să existe muncind și crezând în ceva și dăruindu-se, și fără comodități, fără plictiseală.

Poate pentru chestia asta eu nu m-am plictisit niciodată nici de meserie, nici de munca propriu-zisă , nici ca să muncesc ca o nebună… parcă nu am ce face. Și prin casă, și cu bărbată-miu, și cu prietenii, și încerc să ajut și să, nu știu, e un mod de trăi și nu mi-e lene, nu mi-a fost lene, îmi place. Eiii, sigur că mai obosesc și eu', a mai transmis partenera lui Eugen Cristea.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter