Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au: "Suntem echilibrați"

Publicat pe

Cristina Deleanu și Eugen Cristea sunt la pensie, dar actorii au început să lucreze la numeroase proiecte dedicate publicului, după ce activitatea lor profesională a fost oprită care odată cu pandemia de COVID-19. Recent, actorii au dezvăluit că nu se plâng de veniturile lor lunare, chiar dacă nu câștigă averi pentru că nici nu au cheltuieli mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Deleanu și Eugen Cristea sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, iar acum își caută diverse activități cu care să își ocupe timpul, dar și să câștige un ban în plus pe lângă pensie. Invitați în cadrul emisiunii Showbiz Report, cei doi au făcut mărturisiri despre viața lor din prezent și au povestit cum reuşesc să se întreţină în prezent.

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au: "Suntem echilibrați"Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au: "Suntem echilibrați"

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au vorbit şi despre pensiile pe care le încasează după mulţi ani de muncă.

„Ne-am montat amândoi și facem în continuare o serie de lucruri, care sperăm să îi bucure și pe spectatorii și cititorii. Este adevărat că majoritatea artiștilor și-au căutat activități din care să câștige bani.

Orice om normal trebuie sa își găsească niște activități ca să reziste unor perioade mai complicate.

Noi poate chiar suntem în avantaj, pentru că avem o modalitate de a fi, de a exista, mai variată, în sensul că ne place să citim, să scriem, să ne uităm la filme', au declarant cei doi soți la Antena Stars.

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au

Actorii au vorbit şi despre sumele pe care le încasează de la stat. Deşi nu au averi, Eugen Cristea mărturiseşte că sunt împăcaţi şi fericiţi cu viaţa pe care o trăiesc.

„Pe de altă parte, noi suntem pensionari și asta cu sau fără voia noastră, ne face să nu fim tot timpul pe scenă. Noi ne facem de lucru și am jucat în continuare, în particular sau oficial, am făcut-o și este nevoie de asta, să te exprimi, să exiști, să spui ceea ce știi mai bine sau mai rău.

Nu ne spunem pensia, dar suntem niște oameni destul se echilibrați din acest punct de vedere.

Nu avem mașină, nu avem vilă, nu avem piscină, nu avem pretenții, astfel că, cheltuielile noastre sunt foarte reduse. Lucrurile la noi au stat puțin diferit, datorită unor legi care au apărut înainte și de care beneficiem. Pensiile noastre depășesc 2000 de lei', au mai spus spre final cei doi.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…

„Mulți îmi spuneau că dacă ies la pensie am să mor”

În vara lui 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular cerebral, dar s-a recuperat rapid și și-a promis atunci că va face doar lucruri care îl fac fericit.

„Mulți îmi spuneau că dacă ies la pensie am să mor, însă nu este deloc așa, mai am și acum activitate. Viața mea este mai grea ca înainte, dar în cel mai frumos sens al cuvântului. E mult mai multă activitate acum! De când am ieșit la pensie, eu şi soţia ne-am setat un post preferat la televizor și stăm multe nopți să ne uităm', spunea spus Eugen Cristea la vremea aceea.

Cristina Deleanu și Eugen Cristea se judecă cu statul român

Eugen Cristea a dat în judecată statul român și a precizat că nu se află în rândul anti-vacciniștilor, dar crede că e important ca statul să introducă și certificatele galbene pentru cei care nu au posibilitatea să se vaccineze.

„Această categorie e total nefavorizată, nu este prinsă nicăieri în Hotărârea de Guvern care s-a dat. Ne situăm undeva la mijloc. Pentru a stabili exact pe ce cale discutăm, trebuie să vă spun că nu sunt anti-vaccinist și țin să se rețină lucrul ăsta, dar faptul că această categorie a noastră, a celor care nu avem voie.

Deci avem adeverințe medicale eliberate de medicul de familie cu contraindicație totală la acest vaccin, noi suntem nu numai discriminați, dar fiii ploii, cum se spune în popor', spunea, acum ceva timp, Eugen Cristea pentru Antena 3.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter