Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea: "Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule..."

Publicat pe

Cristina Pucean a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Bogdan de la Ploiești și a făcut publice o serie de dovezi care arată că manelistul a înșelat-o. Cei doi au fost discreți până acum, în privința despărțirii lor, însă dansatoarea s-a săturat să fie denigrată în urma despărțirii, așa că a răbufnit public și s-a apărat în fața celor care au criticat-o în ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce au pus punct relației, fanii lor erau convinși că Bogdan de la Ploiești a fost cel care i-a dat papucii iubitei sale. Mai mult decât atât, apăruse în mediul online și un videoclip în care se spunea că apare Cristina Puceanu, dar dansatoarea le-a demonstrat tuturor că nu era ea femeia din imagini. Sătulă de toate vorbele răutăcioase la adresa ei, fosta iubită a manelistului a ieșit acum public să se apere.

Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea: "Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule..."Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea: "Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule..."

Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești

Dansatoarea a anunțat oficial că este pregătită să dea cărțile pe față și să dezvăluie secretele rușinoase ale fostului ei iubit. Cristina Pucean nu s-a limitat doar la a afirma că a fost înșelată, ci a prezentat și dovezi. În două fotografii postate pe conturile ei de pe social media, manelistul apare în ipostaze suspecte cu o altă femeie.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată', a scris Cristina Pucean pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram: 'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul'

Citește și: Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, sărut pasional în vacanța din Dubai: „Tot restul vieții mele!'

Citește și: Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul': 'Recunosc, nu m-am așteptat'

Dansatoarea a fost acuzată că s-ar fi filmat goală pe Telegram

Inițial, mulți dintre urmăritorii ei au crezut că ea este blondina din videoclip. Însă, dansatoarea a venit apoi cu argumente valide și a demontat aceste acuzații.

Nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci doar să clarific că nu eu sunt în videoclip. Nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora! În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea în următorul Story și ea nu are tatuajele mele pe mână, tatuaj pe care îl am din 2016.

Pentru cei care au văzut videoclipul și au crezut că sunt eu, aștept să vă cereți scuze. Nici măcar nu ați fost puțin atenți. Să vedeți că nu are tatuajele pe care le am eu de ani de zile, pe mâini, pe piept. E mult mai vizibil în videoclip, dar eu nu pot posta asa ceva.

Nu credeam că poate exista atâta răutate. Sau că aș putea fi atât de judecată pentru ceva, ce mai ales, cei care mă cunosc știu că nu aș face sub nicio formă”, a declarat pe atunci dansatoarea în mediul online.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter