Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă. Cum ar putea scăpa agresorul cu o amendă penală

Publicat pe . Actualizat Marți, 06 decembrie 2022, 12:17

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă. Margherita de la Clejani a trecut prin momente dificile, în vara acestui an. Artista a fost înjunghiată în piept cu un bisturiu de către un bărbat, chiar în plină stradă. Individul a fost reținut, iar vineri, Margherita va sta față în față cu cel care a agresat-o. Acesta ar putea scăpa cu o amendă penală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă. Margherita de la Clejani a fost înjunghiată cu un bisturiu, chiar în plină stradă. Un individ a atacat-o pe artistă, dar și o alta tânără din Capitală. Adrian Rădulescu este acuzat de lovire sau alte violențe. Instanța a admis toate probele depuse la dosar, iar primul termen are loc pe 9 noiembrie.

margamarga

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani va sta față în față cu agresorul său. Judecătorii au aprobat recent, toate probele administrate la dosar în dosarul agresorului care a înjunghiat două tinere din Capitală. Victimele sunt chemate la tribunal pentru a se întâlni cu atacatorul.

Citește și:Primele imagini cu Margherita de la Clejani după ce a fost la un pas de moarte. Are bustul bandajat:”Am fost înjunghiată în inimă de un criminal în serie!'

Citește și:Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață!”

Citește și:Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea:”Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule…”

Citește și:Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:”Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești”

Margherita de la Clejani, față în față cu individul care a înjunghiat-o în piept, pe stradă

Margherita de la Clejani a fost victima unui individ care înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală. Incidentul a avut loc în luna august a acestui an, iar artista a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată cu bisturiul în piept. Din fericire, rana provocată de agresor nu a fost gravă. Recent, judecătorii au aprobat probeleme administrate la dosar în cazul agresorului care a înjunghiat două tinere, printre care și Margherita de la Clejani.

Primul termen al procesului va avea loc vineri, 9 noiembrie, iar Margherita va fi nevoită să stea față în față cu individul care a atacat-o.„Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate', au decis judecătorii.

Ce pedeapsă ar putea primi agresorul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani

Deoarece individul de 37 de ani a fost acuzat de lovire sau alte violențe, și nu de tentativă de omor, acesta ar putea scăpa cu o amendă penală. Adrian Rădulescu nu a fost acuzat de vătămare corporală, deși loviturile cu bisturiul au vizat zone vitale, conform spynews.ro.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă', mai spune legea.

Ce spune Margherita de la Clejani, după ce a fost înjunghiată chiar în plină stradă

Margherita de la Clejani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată în piept cu un bisturiu, de agresor. Din fericire, rana nu a fost gravă, iar artista a fost externată la scurt timp. Fiica lui Ioniță de la Clejani a declarat atunci că ce i s-a întâmplat, reprezintă o lecție de viață pentru toată lumea.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.', a declarat Margherita de la Clejani la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton