Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022: „Ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Sumele oscilează de la...”

Publicat pe

Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022. Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de 14 ani și împreună au doi copii. Chiar dacă erau foarte tineri când au decis să facă nunta, Deea și Dinu au reușit să treacă peste micile obstacole. În prezent, Dinu nu a uitat complet de muzică, însă el și partenera lui se ocupă de un business care le aduce venituri frumoase. Dinu Maxer a povestit cum a decurs experiența sa în domeniul marketing-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022. Deea și Dinu Maxer și-au construit o viață minunată împreună, alături de cei doi copii ai lor. Dinu Maxer a fost unul dintre cântăreții de succes din industria muzicală, iar faima sa a sporit în urma relației cu Nicoleta Luciu, desemnată Miss România, în 1999. Cântărețul și frumoasa brunetă s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumul său. Dinu Maxer și-a găsit liniștea alături de Deea, o tânără pe care a luat-o de soție în urmă cu aproape 15 ani. Cei doi s-au potrivit foarte bine împreună, iar în prezent sunt directori de marketing, în cadrul unei firme din Turcia. Dinu Maxer nu a renunțat complet la muzică, totuși. Iată ce realizări a avut artistul în ultima perioadă.

Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022: „Ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Sumele oscilează de la...'Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022: „Ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Sumele oscilează de la...'

Cu ce afacere au dat lovitura Deea și Dinu Maxer, în 2022

Deea și Dinu Maxer fac o echipă foarte bună împreună și se înțeleg atât ca familie, dar și ca parteneri de afaceri. Deși Dinu Maxer și-a început cariera, ca solist în trupa AXXA, iată că în prezent activează într-un domeniu complet diferit. Cel care înnebunea adolescentele în anii ’90 este director de marketing, alături de soția sa, Deea, care ocupă aceeași funcție. Cuplul gestionează o firmă din Turcia, iar în timpul liber, Dinu se ocupă și de muzică.

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

'Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness. În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări ', a declarat Dinu Maxer pentru Fanatik.

Dinu Maxer, nemulțumit de câștigurile provenite din muzică

Dinu Maxer a subliniat că, în ciuda pasiunii sale pentru muzică, veniturile principale ale familiei provin din firma pe care o gestionează alături de soția sa. Artistul s-a declarat foarte mulțumit de noua sa activitate în domeniul marketing-ului, prin care el și partenera pot asigura un trai mai mult decât decent familiei.

'Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice. Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici', a mai povestit soțul Deei Maxer, pentru aceeași sursă.

Dinu Maxer, despre secretul mariajului de 15 ani cu Deea

Deea și Dinu Maxer sunt împreună de aproape 15 ani și chiar se iubesc, între ei au mai existat și perioade tensionate Artistul a recunoscut că în primii ani de căsnicie a făcut-o geloasă pe partenera sa, însă niciunul dintre ei nu l-a înșelat pe celălalt.

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! ', a mai dezvăluit Dinu Maxer, pentru Click!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter