Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Cum l-a ajutat când avea probleme financiare: „I-am dat...”

Publicat pe

A ieșit la iveală adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu. Creatoarea de modă și omul de afaceri au format un cuplu timp de zece ani, în perioada 1986 – 1996. Chiar dacă au decis să plece fiecare pe drumul lui mai departe în viață, au păstrat o frumoasă relație de prietenie. Acum, Romanița Iovan a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, așa că a decis să demonteze public niște informații eronate, vehiculate de-a lungul timpului despre povestea ei de dragoste cu Irinel Columbeanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost intens mediatizată în presa mondenă. S-a tot spus că omul de afaceri a fost cel care a sprijinit-o în carieră din punct de vedere financiar. Acum, creatoarea de modă a negat această informație, susținând că amândoi au pornit de la zero în afaceri, atunci când formau un cuplu, iar Irinel Columbeanu nu avea o avere impresionantă la acel moment.

Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Cum l-a ajutat când avea probleme financiare: „I-am dat...'Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Cum l-a ajutat când avea probleme financiare: „I-am dat...'

Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu

Atunci când Romanița Iovan a început să își construiască o carieră de succes, relația ei cu Irinel Columbeanu deja se încheiase. În locul iubirii care i-a legat timp de zece ani, a rămas o strânsă prietenie.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Romanița Iovan în cariera de model: „Ne schimbam în dubă și…”

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…'

Citește și: Cine este Romanița Iovan. Totul despre viața personală și carieră

Citește și: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu…'. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropos de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat', a dezvăluit Romanița Iovan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, conform Wowbiz.

Cum trăia Irinel Columbeanu, înainte de Revoluție

Creatoarea de modă a dezvăluit, în trecut, că Irinel nu avea bani la începutul relației lor, înainte de Revoluție.

„Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi. Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar', a spus Romanița Iovan, conform ego.ro.

Romanița mai susține că prima ei afacere a fost susținută strict din banii ei și ai familiei ei.

„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în businessul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero', a mai spus Romanița Iovan, într-un interviu exclusiv pentru wowbiz.ro

Sursă foto: arhivă Viva

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter