Cu ce preparate a câștigat Ionuț Belei Chefi la Cuțite. Acestea sunt farfuriile din finală

Publicat pe

Ionuț Belei a câștigat finala Chefi la Cuțite, iar preparatele lui au fost de excepție. Cu un plating minimalist, așa cum i-a obișnuit pe cei trei chefi, Ionuț nu s-a dezis nici la ultimele probe, când a trebuit să gătească un starter, un main course și un desert. Mai mult, jurații, cei mai buni și renumiți 11 chefi din România, au declarat că a fost cel mai bun sezon din punct de vedere al deserturilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

El și-a ales ca echipă de finală concurenții de la Cătălin Scărlătescu din echipă, pe Paul Maxim, Robert Vasiliu, Cătălin Rizea Coca Nicola Eupsihie, dar și pe Vlăduț Manoliu. Ei au avut de pregătit trei feluri de mâncare. El le-a mulțumit concurenților pentru ajutor, dar și pentru că au lăsat deoparte disensiunile dintre ei de-a lungul competiției și au pus umărul la victoria lui.

Cu ce preparate a câștigat Ionuț Belei Chefi la Cuțite. Acestea sunt farfuriile din finalăCu ce preparate a câștigat Ionuț Belei Chefi la Cuțite. Acestea sunt farfuriile din finală

„Împreună am reușit! Fără voi nu aș fi reușit și vă mulțumesc că ați dat dovadă de bărbăție! Chiar dacă pe parcursul competiției ne-am mai arătat colți, în final am ajuns să muncim cot la cot și să dăm dovadă de profesionalism! Vă doresc toate cele bune și spor la gătit”, a transmis câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite.

Ce a gătit Ionuț Belei în finala Chefi la Cuțite

Pentru finala Chefi la Cuțite, Ionuț Belei a ales să pregătească la starter un quenelle de homar aromatizat cu spumă de lime, gel de lime, coriandru și unt caramelizat.

La felul principar, băieții au gătit Monkfish (pește undițar) cu medley de legume, piure de lobodă și veloute de caviar.

Pentru desert, Ionuț Belei a optat pentru Nougat Mousse cu brittle de caramel sărat, fructe și spumă de grenadină, desertul care i-a dat gata pe cei 11 chefi care au jurizat în marea finală.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: ‘Chef Sorin îți mulțumesc din suflet’

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

Farfuriile câștigătorului Chefi la Cuțite au avut un plating minimalist, așa cum ne-a obișnuit pe tot parcursul competiției, iar gustul a fost unul desăvârșit, lucru observat și de cei trei chefi, dar și de jurații care au fost de-a dreptul impresionați.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter