Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de a deveni artistă. Mama ei a spus tot: câștiga 10 dolari pe oră

Publicat pe

Acum, Antonia este celebră și face bani frumoși din muzică, însă nici în adolescență iubita lui Alex Velea nu a dus-o rău cu banii, artista având spirit întreprinzător, după cum susține mama ei. Iată cum a câștigat Antonia primii bani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La ora actuală, Antonia este una dintre cele mai în vogă artiste autohtone și câștigă considerabil din muzică, însă, după cum a dezvăluit chiar mama ei, în copilărie și în adolescență și-a câștigat singura banii de buzunar.

Artista și-a petrecut copilăria în America, unde este o altă cultură, iar copiii sunt încurajați încă de mici să facă mici joburi, pentru a învăța care este valoarea banilor. Nu e nimic neobișnuit în SUA ca adolescenții și chiar și copiii mai mici de vârstă să lucreze, în special în vacanță, pentru a face rost de bani de buzunar.

Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de a deveni artistă. Mama ei a spus tot: câștiga 10 dolari pe orăCu ce s-a ocupat Antonia înainte de a deveni artistă. Mama ei a spus tot: câștiga 10 dolari pe oră

Antonia câștiga 10 dolari pe oră în copilărie

Nici Antonia nu a făcut excepție, artista găsindu-și o îndeletnicire de pe urma căreia câștiga binișor la vârsta aceeea. Cea care a povestit totul a fost chiar mama ei, care a mărturisit că fiica sa, în copilărie era foarte solicitată ca baby-sitter. Antonia câștiga 10 dolari pe oră pentru a sta cu micuții vecinilor, și pe lângă faptul că se juca cu ei, mai făcea și curățenie în casele celor care o plăteau.

Ulterior, Antonia s-a apucat de modelling, iar asta i-a adus mult mai mulți bani în cont.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a povestit Denise Iacobescu, mama Antoniei, potrivit Click.

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani: „Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze”

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere! În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

Nu-și ascunde defectele

Deși este considerată cea mai frumoasă femeie din România și, la 31 de ani, are un trup impecabil, Antonia nu ezită să recunoască faptul că are și ea micile sale defecte… Și nici să și le afișeze! Asta cu atât mai mult cu cât artista a devenit deja mamă de trei ori.

Partenera lui Alex Velea a încins de multe ori internetul cu fotografiile ei în costum de baie, trupul ei perfect, cu forme bine definite, făcând furori printre fani, la fel ca și siguranța de sine pe care o afișează, în pofida faptului că are mici imperfecțiuni pe care și le recunoaște.

Antonia a postat acum ceva vreme o fotografie de la malul mării în care sunt extrem de vizibile vergeturile de pe posteriorul ei, problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor, de altfel, și în special cele care au născut. Artista nu numai că nu și-a editat poza, ci le-a și atras atenția fanilor săi asupra acestui mic „defect', dovadă că nu are complexe în această privință.

Artista mărturisește însă că face niște eforturi pentru asta – mănâncă sănătos și echilibrat și merge la sală cât de des poate. În ceea ce privește intervențiile estetice, deocamdată spune că nu este cazul.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere', a spus artista pentru VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter