Cu ce se ocupă acum soția lui Marius Moga. Bianca Lăpuște a fost reporter la ProTV

Publicat pe

Toată lumea știe ce face Marius Moga, însă puțini știu cu ce se ocupă acum soția lu. Bianca Lăpuște a fost reporter la ProTV, iar acum a renunțat la această meserie. Marius Moga și Bianca Lăpuște lucrează împreună.

Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar în anul 2015 cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate pe nume Maria Elisabeta. După ce a renunțat la locul de muncă pe care îl avea la ProTV, Bianca Lăpuște lucrează acum alături de soțul ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu', a declarat Bianca Lăpuște, potrivit click.ro.

Marius Moga și Bianca Lăpuște își mai doresc copii

Sunt împreună de 5 ani și sunt căsătoriți de 3 ani. Marius Moga și Bianca Lăpuște formează un cuplu discret, care preferă să ducă o viață liniștită. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, iar soția lui Marius Moga a dezvăluit că își mai doresc copii, însă nu acum.

Citește și: Fetița lui Marius Moga îi calcă pe urme tatălui său. Ce face Maria Elisabeta înainte de a merge la grădiniță / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, însă mai ții minte cum arată cuplul Iulia Vântur – Marius Moga? Iată-i la Viva Party!

FOTO: Libertatea

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter