Meghan Markle, într-o rochie de 12.000 de lei în Maroc. Ducesa de Sussex poartă ținute de podium

Publicat pe

Deși este, după cum singură afirmă, foarte însărcinată, urmând să nască la finele lunii aprilie, Ducesa de Sussex încă mai zboară cu avionul… În vizita în Maroc, ea a strălucit. A atras toate privirile cu o rochie albastră, inedită!

Meghan Markle a purtat în ultima zi în Maroc o ținută inedită: o rochie albastră cu imprimeu floral, semnată Carolina Herrera, designerul preferat al Reginei Letizia, dar și al celor mai elegante prime doamne ale Americii.

Rochia albastră, cu imprimeu floral, nu a fost gândită special pentru femei însărcinate, însă modelul vaporos a permis adaptarea pentru silueta de graviduță a lui Meghan. Mai mult, ducesa a cerut modificarea modelului prezentat pe podium. Efectul de transparență a fost estompat cu o dublură albastră, asortată perfect, întâmplător sau nu, cu pantofii lui Harry, scrie Click.

Modelul face parte din colecția de toamnă 2019 a brandului și este disponibil numai pentru precomandă la prețul de 2.900 de dolari.

Meghan Markle, într-o rochie de 12.000 de lei în Maroc. Ducesa de Sussex poartă ținute de podiumMeghan Markle, într-o rochie de 12.000 de lei în Maroc. Ducesa de Sussex poartă ținute de podium

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele

În cadrul turneului de trei zile efectuat în Maroc, Meghan Markle și-a făcut un tatuaj pe mâna stângă care are o semnificație deosebită. Ducesa de Sussex și bebelușul ei vor primi protecția divină de acum înainte!

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter