Cu ce se ocupă Andi Moisescu, dincolo de munca în televiziune: "M-am apucat la 41 de ani"

Publicat pe

Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Juratul de la Românii au talent a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că nu este pasionat numai de televiziune. Soțul Oliviei Steer a încercat un sport nou, după 41 de ani, care a ajuns să fie preferatul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu este unul dintre jurnaliștii și prezentatorii TV foarte îndrăgiți. Are deja în spate o carieră lungă, și a rezistat tocmai talentului său de a face ca toate lucrurile să fie bine. Cu toate astea, pasiunea ascunsă a lui Andi Moisescu a ieșit acum la iveală. Juratul de la „Românii au talent!' are și el un talent secret.

Cu ce se ocupă Andi Moisescu, dincolo de munca în televiziune: "M-am apucat la 41 de ani"Cu ce se ocupă Andi Moisescu, dincolo de munca în televiziune: "M-am apucat la 41 de ani"

Andi Moisescu este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. Prezentatorul tv formează un cuplu cu Olivia Steer,fiind căsătoriți de mulți ani. Dar juratul de la Românii au talent a decis să le dezvăluie fanilor săi o pasiune pe care o are deja de câțiva ani.

Citește și: Ce a spus Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca, în direct, la TV:”Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite”

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne?„Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni:„Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…'

Citește și: Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici, campion mondial la înot:”Televiziunile l-au ignorat până azi”

Cu ce se ocupă Andi Moisescu, dincolo de munca în televiziune

Andi Moisescu a declarat în urmă cu ceva timp, ce pasiuni are, dincolo de micile ecrane. După 30 de ani de schi, Andi Moisescu a încercat un nou sport, la 41 de ani. Juratul de la Românii au talent face snowboarding, care a devenit o pasiune constantă. Această pasiune avea să înceapă în urmă cu nouă ani, atunci când prezentatorul tv a fost luat de niște prieteni la Innsbruck. Aceștia i-au dat placa de snowboard, motiv pentru care le va mulțumi întotdeauna.

N-a mai fost nevoie decât de o placă de snowboard (de la aceiași prieteni, să le dea Dumnezeu sănătate, căci o să le fiu recunoscător toată viața) și a doua zi eram în magazin, la Tibi, după legături & boots.M-am agățat din mers și de pantalonii ăștia din imagine, iar geaca am împrumutat-o. Am pus totul în portbagaj și sâmbătă dimineața, pe 23 martie 2013, am început, așa cum scriam în dreptul fotografiei, pe Instagram, o nouă viață.', a declarat Andi Moisescu pentru redbull.com.

Andi Moisescu, pasionat de snowboarding

Andi Moisescu a fost învățat de prieteni cum să folosească placa de schi. Ulterior, prezentatorul tv a învățat toate secretele sportului de iarnă, care l-a făcut să uite de orice și mai ales, să se simtă liber.

Am uitat și ce vârstă am și cum mă cheamă, și cu ce mă ocup. Am început să visez numai snowboarding. Nici nu știu ce să zic că m-a prins mai tare. Cel mai probabil senzația de libertate.O contradicție, la prima vedere, ar fi tentați să spună unii, din moment ce ai ambele picioare prinse. Și exact aici e farmecul. Că deși sunt prinse, cumva nu m-am simțit niciodată mai liber.', a mai declarat Andi Moisescu.

Andi Moisescu: „Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără snowboarding”

La 41 de ani, Andi Moisescu a învățat să facă un nou sport. Moderatorul TV i-a învăat și pe copii să schieze cu placa și susține că nu-și imaginează cum ar fi arătat viața sa dacă nu s-ar fi apucat de snowboarding. Andi Moisescu a declarat că a întinerit cu 10 ani de când s-a urcat pentru prima oară pe placă.

Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără snowboarding, de 9 ani încoace. Nici nu vreau să-mi închipui. (…)

Pentru că am uitat să vă spun un amănunt esențial. M-am apucat de snowboarding la 41 de ani. Și ceea ce vă pot asigura, e că primul sentiment pe care l-am avut în momentul în care m-am întors acasă de la Harghita Mădăraș, atunci, în primul meu an de snowboarding, e c-am întinerit cu cel puțin zece.', a mai spus Andi Moisescu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter