Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici, campion mondial la înot: "Televiziunile l-au ignorat până azi"

Publicat pe

Dan Negru este revoltat după performanța lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație din Budapesta, unde sportivul român de doar 17 ani a devenit campion mondial la proba de 200 de metri liber. Dan Negru bate obrazul Televiziunii Publice, care nu a difuzat competiția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Negru s-a revoltat din nou la adresa televiziunilor din România. Vedeta a scris un text pe Facebook în care acuză televiziunile din România că urmăresc doar ratingul și profitul, iar din această cauză nimeni nu a difuzat Campionatul Mondial de Natație din Budapesta.

Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici, campion mondial la înot: "Televiziunile l-au ignorat până azi"Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici, campion mondial la înot: "Televiziunile l-au ignorat până azi"

Dan Negru, revoltat după performanța lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație

Dan Negru a spus că de-abia acum campionul mondial David Popovici va intra în atenția tuturor, inclusiv a televiziunilor care l-au ignorat până acum și au refuzat să difuzeze Campionatul Mondial de Natație, deși puștiul român era favorit.

„23 de țări difuzează zilele astea Campionatele Mondiale de Natație pe televiziunile naționale. De la Austria la Cipru , de la RAI la BBC. (vă las linkul EBU in comentarii ). Romania nu e printre ele desi David Popovici era cotat ca mare favorit .

Nicio televiziune românească nu a transmis in direct recordul românului. E ca și cum n-am avea „10 Nadiei' sau „Apără Duckaaaaadam ' !

Televiziunile din România nu au ajutat niciodată sportul românesc, au speculat doar perfomanțele unor sportivi ca să-și crească apoi profiturile de audiență. Fotbalul, sportul care aduce bani, e singurul care contează pentru tv românești.

Simona Halep a devenit intersantă pentru televiziuni abia după ce a confirmat! Nimeni n-a susținut-o până atunci!

TVR a cumpărat drepturile Campionatului Mondial la Fotbal. Acum, că e campion mondial, o să-l vedeți pe David Popovici pe toate ecranele care l-au ignorat până azi!', a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu:'E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni'

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:'El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele'

Citește și: Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani:’Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei’

David Popovici a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de Natație

La 17 ani, David Popovici a scris istorie la Budapesta.

Bucureșteanul de la CS Dinamo a terminat cursa cu timpul de 1:43,21, prin care și-a corectat recordul mondial de juniori stabilit duminică, în semifinale. Pe locul secund s-a clasat sud-coreeanul Sunwoo Hwang (1:44,47), iar pe poziția a treia a terminat britanicul Tom Dean (1:44,98). 

David Popovici este primul medaliat şi cel dintâi campion mondial de seniori al României, într-o probă masculină, şi al treilea sportiv care cucereşte medalia de aur pentru ţara noastră, după Tamara Costache (aur la 50 m liber, la Madrid 1986) şi Diana Mocanu (aur la 200 m spate, la Fukuoka 2001).

Presa din Ungaria a reacționat după triumful impresionant al lui David Popovici de la Budapesta și a subliniat bornele fantastice stabilite de sportivul de la Dinamo.

„Românul David Popovici a câștigat proba de 200 de metri liber. A obținut timpul de 1:43, 21. Până acum, doar trei sportivi au reușit să obțină un timp mai bun în istoria probei. În spatele lui s-au clasat Hwang, din Coreea de Sud, și Dean, din Marea Britanie”, a scris M4Sport.

„David Popovici, în vârstă de 17 ani, care a stabilit ieri un record mondial la juniori, a concurat cu campionul olimpic Tom Dean. Britanicul a fost în frunte în primii 100 de metri, apoi Popovici a preluat conducerea și a câștigat cu un avans semnificativ. În plus, a stabilit un record mondial la nivel de juniori: 1:43,21. E primul bărbat din România care câștigă aurul! Vreodată!”, a notat și Nemzeti Sport.

Ce a spus David Popovici după cursă

„Sunt obosit. A fost grozav, concurența a fost foarte rapidă. M-a împins de la spate că oamenii care mă iubesc s-au uitat la tine și că oamenii de acasă cred în mine.

Sunt obosit ca naiba, dar o să încep recuperarea. Dacă treaba merge bine, ne vom vedea și la 100m', a declarat David Popovici la finalul cursei de 200m liber.

Marţi dimineaţa, 21 iunie, sportivul român va intra în competiţie în seriile de la 100 m liber (seria a zecea, culoarul 4). Cursa lui a fost programată la ora 10:30, ora României.

foto: Facebook David Popovici

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter