Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor 2021: „Nu mi-a mers foarte bine”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor România 2021. Marius Crăciun a fost un unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2021. Acesta a fost foarte aproape de a obține marele premiu, însă a pierdut în fața lui Zanni. Acesta, după participarea la competiția sportivă, a recunoscut că viața lui nu s-a schimbat foarte mult. Iată cu ce se ocupă în prezent Marius Crăciun, fostul concurent Survivor România 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor România 2021. Marius Crăciun a fost unul dintre cei mai buni concurenți ai competiției Survivor România 2021. Acesta a reușit să depășească toate obstacolele care au apărut pe parcursul concursului și a fost extrem de aproape de a obține premiul cel mare. Recent, el a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața după apariția pe micile ecrane. Iată cu ce se ocupă în prezent fostul Războinic!

Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor 2021: „Nu mi-a mers foarte bine'Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor 2021: „Nu mi-a mers foarte bine'

El a mărturisit că, după competiția Survivor România, nu a câștigat foarte mulți bani, însă a fost recunoscut de oameni atunci când ieșea pe stradă. Iată cu ce se ocupă în prezent!

Citește și: Elena Marin și Irisha s-au revăzut după Survivor.Cum au reacționat

Citește și: Ce a declarat Irisha de la Survivor despre Culiță Sterp, după eliminare:„Rar am întâlnit așa ceva’

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:„Aș putea avea tendințe de îngrășare’

Citește și: Nicoleta Voicu, adevărul despre despărțirea de Gheorghe Turda:„Mă neglija, ca femeie’

Cu ce se ocupă Marius Crăciun, fostul concurent Survivor România 2021

Marius Crăciun a vorbit recent despre ocupația sa din acest moment, dar și despre modul în care competiția Survivor România i-a schimbat viața. El a recunoscut că în urma competiției Survivor România, nu a câștigat foarte mulți bani. Acesta a activat ca instructor personal, însă a renunțat și a revenit la funcția de marketing manager.

„Banii nu au fost deloc mulţi şi nu pot spune că mi-am îndeplinit vreun vis. M-au ajutat pe o perioada scurtă. Am intenţionat să activez ca instructor personal, dar nu mi-a mers foarte bine şi am ales să revin la funcţia de marketing manager, pe care am avut-o înainte de a pleca la „Survivor', a spus el pentru OK! Magazine.

„Sunt într-o stare bună'

Acesta a vorbit și despre starea sa de sănătate actuală. Se pare că Marius Crăciun se simte destul de bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. El a recunoscut că a luat o pauză de la sport pentru a se reface muscular.

„Sunt într-o stare bună, atât fizic, cât şi psihic. Pe partea psihică am stat mereu bine, dar de când m-am întors acasă, pe partea sportivă am făcut o mică pauză, încercând să mă refac din punct de vedere muscular şi ligamentar.', a completat el.

Acesta a menționat și faptul că viața lui nu s-a schimbat foarte mult după participarea la competiția Survivor România. Este mai cunoscut de către publicul larg, însă acest lucru nu i-a adus mari beneficii din punct de vedere profesional.

„În afară faptului că am devenit oarecum mai cunoscut de către oameni şi am primit câteva campanii de publicitate, nu s-a schimbat cu nimic viaţa mea după „Survivor'. Doar mi-a dat o experienţă de viaţă în plus, pe care nu o voi uita niciodată', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter