Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles, pentru prima oară. Cu cine vor petrece copiii sărbătorile

Publicat pe

Cu cine își vor petrece sărbătorile copiii Claudiei Pătrășcanu. Artista și Gabi Bădălău au împreună doi copii minunați, dar cu toate astea, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi sunt în plin divorț, dar sărbătorile de iarnă se apropie, iar micuții trebuie să-și petreacă Crăciunul și Revelionul cu ambii părinți. Astfel, Gabriel și Mihai își vor petrece Crăciunul alături de tatăl lor, iar de sfârșit de an vor merge la mama lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu păreau să aibă o căsnicie fericită, dar în urmă cu aproape doi ani, artista a anunțat printr-un mesaj postat pe Fcebook că a luat decizia de a divorțat de tatăl copiilor ei. Deși a trecut atâta timp, cei doi sunt în plin divorț.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles, pentru prima oară. Cu cine vor petrece copiii sărbătorileClaudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles, pentru prima oară. Cu cine vor petrece copiii sărbătorile

Aflați în fața tribunalului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au oferit informații despre divorțul lor. Artista a pierdut o bătălie în procesul de divorț cu Bădălău. Judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de aceasta, iar joi, Claudia și Gabi Bădălău s-au întâlnit din nou la tribunal.

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: „Nu vrea”

Citește și: Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou termen:”Am fost dispusă să renunț și la pensie”

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat radical look-ul.Reacția fanilor

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat din nou. De la ce a pornit totul:„Nu m-a mai salutat'

Cum își vor petrece sărbătorile copiii lui Gabi Bădălău și a Claudiei Pătrășcanu

Celebra artistă a decis să vorbească despre copiii ei, mărturisind că Mihai și Gabriel își vor petrece Crăciunul alături de tatăl lor, iar de Revelion vor petrece alături de ea. Deși amândoi părinții și-ar fi dorit să fie alături de copiii lor de ambele sărbători, situația nu permite acest lucru. „De Crăciun cu tatăl, de revelion cu mama', a mărturisit Claudia Pătrașcanu, potrivit Spynews.ro.

Prezenți la tribunal, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au preferat să nu comenteze situația în care se află, iar procesul de divorț continuă. Artista a pierdut deja o bătălie.

Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt separați de mai bine de doi ani, iar acum se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Judecătorii au respins cererea de partajare depusă de cântăreață, întrucât aceasta nu a reușit să plătească taxa de timbru. Suma ar ajunge la 200.000 de lei, iar până acum, Claudia ar fi plătit 5.000 de lei din această taxă.

În afară de alte bunuri și proprietăți, artista și fiul de milionar mai au de împărțit un teren din Corbeanca, județul Ilfov. Acesta a fost cumpărat când cei doi erau căsătoriți, iar în acest caz, cântăreața ar avea dreptul la o despăgubire de 100.000 de euro.

Claudia Pătrășcanu: „Renunț la viața falsă”

În vara anului 2019, Claudia Pătrășcanu șoca pe toată lumea cu mesajul postat pe rețelele de socializare. Artista a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău, după o căsnicie în care se declara nefericită și abuzată emoțional.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…. Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt. Dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează!', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter