Petrică Mîțu Stoian a salvat viața unui om! Gestul măreț făcut de regretatul solist

Publicat pe

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri (10 noiembrie), la Craiova. La funeraliile solistului de muzică populară au participat colegii de scenă, dar și sute de fani care s-au înghesuit să-și ia rămas bun. Artistul a fost plâns și de cei pe care i-a ajutat de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Interpretul de muzică populară a absolvit Facultatea de Drept din Craiova în anul 2011, iar foștii colegi din studenție își aduc aminte cu drag de el. Cătălin Ionuț Ene, un fost coleg de grupă, a dezvăluit amănunte neștiute despre artist.

„Am fost coleg la Facultatea de Drept din Craiova cu Petrică Mîțu Stoian, am absolvit împreună, în 2011. Venea mereu la examene, nu chiulea, iar dacă nu putea ajunge, pentru că avea vreun concert, își dădea examenele cu altă grupă. Mi-a spus că a devenit student la Drept ca să știe să-și negocieze contractele, să-și apere drepturile de artist, să nu fie fraierit', a povestit el, pentru Impact.ro.

Cui i-a salvat viața Petrică Mîțu Stoian

Bărbatul a mai declarat că Petrică Mîțu Stoian l-a ajutat enorm în urmă cu 11 ani, atunci când s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Atunci, interpretul a sărit imediat în ajutorul bărbatului și l-a dus la spital.

„După ce am fost operat la nas, în București, în 2010, din cauza deviației de sept, am suferit o hemoragie nazală puternică. Eram la Craiova, mă întorsesem acasă. Toată noaptea m-am chinuit, nu se oprea deloc sângerarea.

L-am sunat disperat pe Nea Petrică, el cunoștea toată Craiova, a venit la mine cu mașina și m-a dus de urgență la un medic din Craiova. Era coadă la el, dar doctorul m-a trecut peste rând, ca să intervină rapid, am avut nevoie de o toaletare a operației, timp de două săptămâni', a mai adăugat Cătălin Ionuț Ene, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția'

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…'

Citește și: Mădălina Pamfile a început să plângă la Bravo, ai Stil: „Nu mă impresionează”

Citește și: Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj pentru Petrică Mîțu Stoian: „Îmi pare rău că nu a ascultat de mine'

Rezultatele necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian

Au apărut primele rezultate ale necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Potrivit acestora, interpretul de muzică populară a murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă.

În același timp, s-a descoperit și faptul că bărbatul a suferit de mai multe complicații post-covid precum: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant, arată Antena 3.

Artistul avea și o traumă pulmonară în lobii superiori ai plămânului. În acest sens, medicii au trimis analizele la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici’ din București pentru a se stabili dacă barotrauma s-a produs în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter