Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. N-au fost la prima încercare: „Totul e deja...”

Publicat pe

Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu au fost până de curând, cel puțin la prima vedere, unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul de la noi. Dar, se pare că, problemele de cuplu erau mai vechi. Înainte de a divorța pentru totdeauna cei doi au mai avut tentative de a se despărți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Informațiile despre precedentele tentative de divorț au fost dezvăluite de nașul fostului cuplu, Cristian Țânțăreanu. El susține că în trecut a reușit să îi oprească din a divorța de două ori.

Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. N-au fost la prima încercare: „Totul e deja...'Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. N-au fost la prima încercare: „Totul e deja...'

Culisele divorțului Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu. Infidelitatea ar fi fost de vină

Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Cristian Țânțăreanu susține, potrivit Impact.ro, că de fiecare dată motivul a fost infidelitatea medicului Cristian Georgescu: „Totul e deja îngropat în trecut!', a declarat omul de afaceri pe marginea acestui subiect .

Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. De curând, la un an de la divorțul de Anca Țurcașiu, medicul Cristian Georgescu s-a recăsătorit. Cristian Ţânţăreanu spune că nu a participat la eveniment:

„Nu s-a pus niciun moment problema ca eu să particip la nunta lui Cristian. Nici nu am primit, nici nu am cerut vreo invitaţie. Pe de altă parte, nici nu prea mai ţinem legătura.

E drept că pe 30 august, de Sf. Alexandru, s-a întâmplat să mă sune amândoi, şi Anca, şi Cristian , dar atât, nimic mai mult. Mi-au făcut urările care se fac de obicei în asemenea ocazii!', a precizat pentru aceeași sursă, Cristian Ţânţăreanu.

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie:’E mult mai bine singur’

Citește și: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii.Suma e uluitoare

Citește și: Cum a ajuns artist Nelu Vlad de la Azur

Citește și: Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani!

Cristian Țânăreanu nu o cunoaște pe noua soție a medicului

Omul de afaceri a mai precizat și faptul că nu o cunoaşte pe noua soție a lui Cristian Georgescu, adăugând că nu a întâlnit-o vreodată'. Cât despre vreun eventual sfat pe care ar putea să-i ofere fostului său fin, Cristian Ţânţăreanu a fost direct.

„Nu-mi mai place să dau sfaturi unuia sau altuia. E mai bine ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui, aşa cum crede el că e mai bine. Am ajuns în faza în care nici mie personal nu-mi mai dau sfaturi, ca să zic aşa!', a mai spus el.

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a anunțat în vară că a divorțat de Cristian Georgescu, pe rețelele de socializare.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a transmis vedeta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter