Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său: "Am fost să îl chemăm la botez"

Publicat pe

Culiță Sterp a decis să meargă alături de sora lui, Ileana Sterp, la tatăl lor. Pe canalul său de Youtube, cântărețul a postat un videoclip în care apare și părintele său. Tatăl lor a reușit să-și cunoască nepoții pentru prima dată. Iată cum au reacționat aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a decis să-i facă o surprize tatălui său, după o perioadă în care nu s-au mai văzut. Alături de fiul său, sora și nepoata sa, artistul a decis să meargă la părintele său. Întregul moment emoționant a fost filmat și postat pe contul de Youtube al cântărețului.

„Vrem să facem un vlog astăzi foarte, foaret special cu nepoții și bunicul. Mergem pentru prima dată la tată să își vadă și el nepoții, pentru că nu i-a văzut niciodată', a anunțat Culiță Sterp.

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze

Citește și: Cine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:„Nu mai pot de dureri!’

Citește și: George Buhnici, motivul sincer pentru care a renunțat la televiziune:„Eu nu mai aveam viitor’

Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mama Geta și tatăl artistului au decis să se despartă. Ulterior, bărbatul s-a recăsătorit și nu a mai ținut atât de mult legătura cu familia lui. Însă, Culiță Sterp a decis să facă el pasul cel mare și a mers la părintele său.

Scopul principal ar fi fost acela de a-l chema la botezul fiului său. Se pare că bărbatul a acceptat, însă mama lui Culiță nu crede că fostul ei soț o să se prezinte la eveniment.

„Cam ăsta a fost vlog-ul nostru cu bunicul. Am fost să îl chemăm la botez și a zis că vine.Acum să vedem. Mama a zis că dacă vine el s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani. Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul. Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre eie e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace.  Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi. Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, îi aștept să vină cu drag. Sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie unul dintre ei', a mai anunțat Culiță Sterp.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter