Culiță Sterp la Survivor 2022. Ce face artistul în Republica Dominicană

Publicat pe

Culiță Sterp, fostul concurent la Survivor România în sezonul trecut, s-a întors în Republica Dominicană. Artistul și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat câteva imagini cu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Fostul Faimos s-a întors în locul unde a trăit momente de neuitat. Cine l-a însoțit pe Culiță în Republica Dominicană?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul concurent la Survivor România a plecat în Republica Dominicană, iar fanii săi au rămas surprinși atunci când artistul s-a fotografiat alături de Daniel Pavel. Mulți dintre internauți au crezut că celebrul cântăreț va participa, din nou, la Survivor România, competiția care i-a adus notorietate.

Culiță Sterp la Survivor 2022. Ce face artistul în Republica DominicanăCuliță Sterp la Survivor 2022. Ce face artistul în Republica Dominicană

Culiță Sterp a făcut parte din echipa Faimoșilor, alături de Cătălin Moroșanu, Jador și Zannidache. Artistul a rezistat aproape patru luni în jungla dominicană, dar ulterior a luat decizia de a se descalifica pentru a fi aproape de iubita sa, care trebuia să nască. Astfel, la doar câteva săptămâni de la întoarce, fiul său, Milan, a venit pe lume.

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp la o lună de la căsătorie:”Sufletul meu ajunsese la capătul puterilor”

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua:”Am fost dezamăgită foarte tare”

Citește și: Cum crede șahistul Garry Kasparov că poate fi înlăturat Vladimir Putin:”Nu-i dați rampe de ieșire”

Citește și: Ucraina oferă soldaților ruși amnistie și bani dacă se predau:”Muriți într-un război nedrept sau 5 milioane de ruble”

Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor România, s-a întors în Republica Dominicană

Culiță Sterp a trăit momente de neuitat la Survivor România 2021. Artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor și a rezistat aproape patru luni în jungla dominicană. Ei bine, se pare că artistului i-a plăcut foarte mult Republica Dominicană, încât a decis să se întoarcă! De această dată, Culiță Sterp a mers alături de iubita și fiul său.

Odată ajuns pe insula Dominicană, Culiță nu a putut să nu viziteze show-ul din care a făcut parte anul trecut, și s-a întors pe platourile de filmare ale Survivor România 2022. Cântărețul s-a întâlnit cu Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Deși anul trecut a avut parte de momente neplăcute, CUliță Sterp și-a adus familia în Rpeublica Dominicană pentru a se bucura de locurile frumoase. „Im back! 😈, a scris artistul lângă poza postată cu Daniel Pavel. Internauții au fost surprinși, iar preț de câteva momente au crezut că artistul s-a întors în competiție.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România

În perioada în care Culiță Sterp a plecat la Survivor România, Daniela Iliescu, iubita sa, era însărcinată în șase luni. Artistul a rezistat aproape patru luni în jungla Dominicană, dar și-a dorit să fie alături de partenera sa când va naște. Astfel, Culiță Sterp a cerut să fie descalificat din competiție și a refuzat să mai intre pe traseu. Daniel Pavel a anunțat atunci că artistul este descalificat.

Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor România.’a precizat Dan Pavel.

Cine este Culiță Sterp

Culiță Sterp, pe numele său adevărat Nicolae Sterp, s-a născut în Hațeg, județul Hunedoara. Culiță a absolvit cursurile liceului IC Brătianu și face parte dintr-o familie extraordinară. Părinții său dețin peste 800 de oi, o afacere de care s-a ocupat și el, dar și fratele său, Iancu Sterp, concurent în primul sezon de Survivor România. A

Artistul mai are două surori, Ileana și Geta, fiind în total 4 copii. Aceștia sunt foarte uniți, iar cea care a fost mereu alături de ei este mama lor, Geta Sterp, sau Mama Geta, așa cum o numesc internauții. În prezent, Culiță Sterp se numără printre cei mai populari artiști din România.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter