Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor: „Ești un om care calcă pe cadavre”

Publicat pe

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. Survivor România 2022 continuă cu noi conflicte între concurenți. De această dată, protagoniștii au fost Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, chiar în fața camerelor de filmat, dar și a colegilor. Totul a început după ce vlogger-ul l-a trimis pe fostul luptător în exil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. În fiecare duminică, luni și marți, telespectatorii PRO TV urmăresc cu sufletul la gură ce se mai întâmplă la Survivor România 2022. Astfel, aceștia pot fi „martorii' evoluției fiecărui concurent, dar pot urmări și conflictele ce se duc chiar și între coechipieri. Se pare că situația devine din ce în ce mai tensionată în Dominicană, mai ales după ce s-a aflat despre exil.

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor: „Ești un om care calcă pe cadavre'Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor: „Ești un om care calcă pe cadavre'

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. De curând, TJ Miles a decis să-l trimită pe Cătălin Zmărăndescu în exil, la Survivor România 2022. La scurt timp, între cei doi a pornit un scandal uriaș. Aceștia și-au aruncat vorbe grele, de o parte și de cealaltă, fostul luptător aducându-le acuzații Faimoșilor.

Citește și: TJ Miles l-a trimis pe Cătălin Zmărăndescu în exil, la Survivor:”Trebuie să știi când să stai jos…”

Citește și: Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce probleme a avut cu legea

Citește și: Un convoi militar rus se îndreaptă către Kiev. Coloana are 64 de kilometri:”Copiii plâng și spun că nu vor să moară…”

Citește și: Reacția lui Andi Vasluianu, după ce soția și-a dorit cel de-al doilea copil:„Ești sigură? Iar o luăm de la început'

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. Conflictul dintre cei doi a avut loc chiar cadrul consiliului de nominalizări din tabăra Faimoșilor. Cătălin Zmărăndescu l-a criticat dur pe vlogger, susținând că tiktoker-ul nu ar avea scrupule și că ar fi un tip frustrat.

Situația tensionată dintre Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles a început după ce vlogger-ul a decis să-l trimită pe coechipierul lui în exil, la Survivor, alături de Doru Răduță de la Războinici. În urma hotărârii tiktoker-ului, fostul luptător i-a criticat dur pe restul Faimoșilor, în special pe influencer.

„Se pare că ăla pe care-l crezi dușman…'

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. Simbolic, Cătălin Zmărăndescu a aruncat mai multe pietre pe jos, arătându-le astfel Faimoșilor că a stat pe o stâncă, în exil, la Survivor. Acesta le-a explicat că nu are de unde să-și procure mâncare și s-a arătat deranjat de faptul că ar fi primit mai multe nuci de cocos de la Războinici decât de la echipa lui. Totodată, el i-a pus la zid pe coechipierii săi pentru că mâncarea de la ei a întârziat.

„Pe o stâncă stăm. Ca să vedeți și voi, și tu, unde m-ai trimis. Se pare că ăla pe care-l crezi dușman e mai aproape de ăla pe care-l crezi prieten', a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor, în timpul consiliului.

Cătălin Zmărăndescu, replici dure către TJ Miles, la Survivor

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. Totodată, Cătălin Zmărăndescu i-a spus lui TJ Miles că ar fi un om care calcă pe cadavre. În plus, el e de părere că vlogger-ul ar fi „un frustrat'.

„Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Ești un om care calcă pe cadavre. Ești un tip prea frustrat', i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui TJ Miles.

TJ Miles, despre Cătălin Zmărăndescu, la Survivor: „N-am auzit niciodată de tine'

Scandal între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor. În apărarea lui și a întregii echipe roșii, TJ Miles a spus că nu a fost intenție rea să îi trimită mâncarea târziu lui Cătălin Zmărăndescu. Acesta a susținut că ar fi făcut mai mult bine decât a făcut vreodată luptătorul și că nu ar fi auzit niciodată de el.

„Îmi pare rău. Nu e nimic de făcut. Nu a fost intenție rea să îi trimitem mâncarea târziu.

În ultimii trei ani de când sunt în România, am făcut mai mult bine decât ai făcut în viața ta. Cine ești tu, bro? N-am auzit niciodată de tine', i-a răspuns TJ Miles.

Dar Cătălin Zmărăndescu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a spus că e destul de celebru în România și că pentru el s-a cântat imnul țării, în comparație cu TJ Miles. Totodată, fostul luptător a spus despre vlogger că nu ar fi auzit nimeni de el până să participe la Survivor. Însă, influencerul i-a replicat, spunând că, pentru el, numele Zmărăndescu nu înseamnă nimic.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter