Cum a ajuns Gabi Jugaru de la Pro TV să curețe mașinile vedetelor Antena 1: „Face treabă bună”

Publicat pe

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete au renunțat la munca în fața refletoarelor, reprofilându-se din punct de vedere profesional. Printre ele se află și Gabi Jugaru, cândva Regele farselor, la PRO TV, care acum deține un atelier de igienizare a mașinilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fosta vedetă de la ProTV se bucură de o listă impresionantă de clienți, printre care vedetele de la postul concurent, Antena 1, Natalia Mateuț, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Cum a ajuns Gabi Jugaru de la Pro TV să curețe mașinile vedetelor Antena 1: „Face treabă bună'Cum a ajuns Gabi Jugaru de la Pro TV să curețe mașinile vedetelor Antena 1: „Face treabă bună'

„Am mulți clienți și din lumea mondenă, mai ales vedete de la Antena 1, pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț.

Dar și Gheorghe Turda a venit recent. E bine acum așa, nu am gânduri mari să revin la radio sau pe micul ecran', a declarat Gabi Jugaru de la ProTV, citat de Impact.ro.

Interpretul de muzică populară a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa lui Gabi Jugaru de la ProTV: „Îl recomandat pe Gabi la toată lumea, e un băiat bine pregătit din punct de vedere tehnic, știe să realizeze o toaletare a mașinii, a aspirat, a curățat tapițeria, face treabă bună, e tipicar, nu face lucruri de mântuială, ca alții, mi-am luat mașina de la el după vreo 7 ore, să n-o mai recunosc, așa era de curată!', a spus Gheorghe Turda, potrivit aceleași surse.

Citește și: Îl mai ții minte pe Gabi Jugaru?

Citește și: Ce diagnostic a primit Oana Roman din partea medicilor

Citește și: Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției:

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodica lui

Cum a ajuns Gabi Jugaru de la Pro TV să curețe mașinile vedetelor Antena 1

Gabi Jugaru de la ProTV a fost, ani la rând, în fruntea topurile tv, cu emisiunile sale, în care se ocupa de farse. Pe lângă ProTV, Gabi Jugaru a mai colaborat cu Prima TV, Național TV, dar și la Pro FM, Kiss FM, Gold FM.

După mai mulți ani de televiziune, Gabi Jugaru de la ProTV a simțit nevoia de o schimbare. Și-a investit economiile, de aproximativ 20.000 de euro, într-un atelier de servicii profesionale de întreținere a mașinii, care s-a dovedit un real succes.

„Cu noi, totul poate fi din nou ca nou! Iubim mașinile ca pe noi înșine! De aceea, ne preocupă estetica apropiată de perfecțiune a oricărui autoturism, indiferent de anul „nașterii' sale!', le transmite Gabi Jugaru de la ProTV viitorilor clienți.

Gabi Jugaru, tată de fete și bunic

Acum, Gabi Jugaru de la ProTV este deja de două ori bunic, deoarece fiica sa cea mare i-a dăruit doi nepoți. Fosta vedetă de televiziune a povestit într-un interviu pentru Antena Stars în ce relație se află cu cele două fiice ale sale.

„Fosta soție, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit și numele. Cea mare e Roxana și cea mică, Miruna Elena.

Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuții, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aș da viața’, a spus Gabi Jugaru la Antena Stars, citat de Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter