Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia: „Eu nu voiam copii”

Publicat pe

Teo Trandafir a oferit o serie de declarații impresionante despre adopția fiicei sale. Prezentatoarea TV a povestit în cadrul unui interviu despre viața sa alături de Maia, fata pe care a adoptat-o în urmă cu aproape 18 ani. Vedeta de la Kanal D a subliniat faptul că ea nu s-ar fi văzut mamă niciodată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii online „În Oglindă', Teo Trandafir a oferit un interviu impresionant în care a vorbit inclusiv despre viața sa alături de Maia, tânăra pe care vedeta de la Kanal D a adoptat-o în urmă cu aproape 18 ani. Deși aceasta nu și-a dorit niciodată un copil, este extrem de fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia: „Eu nu voiam copii'Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia: „Eu nu voiam copii'

Teo și Maia au o relație mamă-fiică de invidiat. Cele două au foarte multă încredere una în cealaltă și se susțin necondiționat. Vedeta de televiziune a oferit detalii emoționante despre toate experiențele pe care le-a trăit alături de fiica ei.

Citește și: Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce amintiri are de atunci:”Eram stresată, nimeni nu mă înțelegea”

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc.Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Cum a ajuns Teo Trandafir să o adopte pe Maia

Vedeta de la Kanal D a explicat faptul că ea nu și-a dorit niciodată copii. Cu atât mai mult, se pare că Maia a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu, așa cum o numește mama sa adoptivă. Prezentatoarea a recunoscut că nu se simțea pregătită să aibă un copil în acel moment deoarece nu știa cum ar putea avea grijă de un bebeluș.

„Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer', a început Teo Trandafir să povestească.

Teo Trandafir: „Din cer eu te-am ales'

Teo a povestit că în momentul în care a ales să o adopte pe Maia își căuta un scop în viață. După cum spune chiar vedeta, un înger a fost cel care i-a scos în cale o femeie însărcinată în 8 luni jumătate, care nu putea să păstreze copilul. Acela a fost momentul în care moderatoarea TV a ales să devină mama Maiei.

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. (…) Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat… Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea «Din cer eu te-am ales»', a declarat Teo Trandafir.

„Maia nu are fițe și figuri'

Cele două au o relație bazată atât pe iubire necondiționată, cât și pe încredere și sprijin reciproc. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că Maia i-a fost alături în cele mai dificile momente din viața ei. Mai mult decât atât, se pare că a existat o perioadă când Teo nu avea bani nici să îi cumpere o pereche de pantofi fiicei ei. Din toate aceste experiențe, Maia a învățat să fie o persoană modestă, care să se bucure de ceea ce îi oferă viața.

„De aia ea nu poartă branduri. Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi. Ce fac?! Disperările și angoasele m-au șubrezit. Nu te întărește nimic, cum spun filozofii. Pe măsură ce trece timpul ești mai vulnerabil', a povestit vedeta Kanal D.

„A fost teribil'

Teo a povestit cu drag și nostalgie despre momentul în care a adus-o pentru prima dată pe Maia acasă. Aceasta a menționat că a pus-o în patul său și că o privea nedumerită fiindcă nu știa ce este de făcut. Deși a construit o carieră impresionantă în televiziune, Teo Trandafir și-a făcut mereu timp pentru fiica sa și i-a fost alături de fiecare dată când aceasta a avut nevoie.

„A fost teribil, pentru că a fost foarte cuminte. Eram cu Andreea, prietena mea cea mai bună. Au plecat acasă toți și am rămas eu. (…) Am avut și ajutor. Nu aveam cum să plec și să o las a nimănui în casă. O luam cu mine la Buftea', a mai spus Teo.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter