Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune: "Aș fi ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă!" / INTERVIU

Publicat pe

Acomodarea în București a fost extrem de grea pentru Viviana Sposub, însă acum și-a clădit o viață în Capitală. Coprezentatoarea de la Vorbește Lumea ne-a vorbit despre începuturile în televiziune și a spus lucrurilor pe nume. Iubita lui George Burcea nu a negat că aspectul fizic a fost un atuu important în această ecuație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum ai simțit mutarea în București? Cât de greu ți-a fost să te acomodezi?

Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecam în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta! Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc.

Viviana Sposub: „Pentru asta m-am pregătit de mică!”

Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune? Un vis bine stabilit sau o întâmplare?

Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint  sau  la  care  să  nu  cânt.  Asta știam cel mai bine să fac. Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:”Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:”Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

Cum a fost prima zi în platoul Vorbește Lumea pentru Viviana Sposub

Mai spune-ne și cum a fost trecerea de la Meteo la „Vorbește lumea? Cât de mari au fost emoțiile, cum îți amintești prima zi în platou, alături de Adela și Cove?

Cred că emoții așa mari am mai avut la BAC! Îmi aduc aminte perfect prima zi pe platoul de la „Vorbește lumea pentru că a fost o zi extrem de importantă în cariera mea. Eu veneam din zona de știri, o zonă mai rigidă, care nu îmi oferea posibilitatea să-mi pun în evidență tinerețea și pasiunile. Și aveam foarte mari emoții pentru că simțeam că, prin acest proiect de suflet, pășesc într-un nou capitol din viața mea.

Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune: "Aș fi ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă!" / INTERVIUCum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune: "Aș fi ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă!" / INTERVIU

Ca o concluzie, până la această vârstă, cât de mult crezi că te-a ajutat atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi aspectul fizic?

Aș fi cea mai ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă  în  cariera  mea!   Dar   am înțeles că frumusețea exterioară este vremelnică și de aceea am atât de mare grijă să mă păstrez frumoasă pe interior, să investesc în mine, să mă dezvolt și să transmit în jurul meu doar energie pozitivă! Oamenii sunt atrași de energie, nu de aspect. E mișto totuși dacă le valorifici pe ambele!

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter