Cum a apărut văduva lui Alexandru Arșinel la priveghi și ce mesaj a scris pe coroana de flori: "Te voi iubi mereu"

Publicat pe

Vineri, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București' și oamenii care l-au iubit pe marele actor au mers să-i aducă un ultimul omagiu. Din scaun cu rotile, văduva lui Alexandru Arșinel a fost prezentă la căpătâiul bărbatului care i-a fost alături timp de 54 de ani și a lăsat un mesaj de adio dureros.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marinela, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani, a apărut vineri în jurul orei 16.00, la Teatrul Constantin Tănase, într-un scaun cu rotile, fiind ajutată chiar de unul dintre băieții săi. Văduva lui Alexandru Arșinel a lăsat o coroană de flori și un mesaj de adio dureros.

Cum a apărut văduva lui Alexandru Arșinel la priveghi și ce mesaj a scris pe coroana de flori: "Te voi iubi mereu"Cum a apărut văduva lui Alexandru Arșinel la priveghi și ce mesaj a scris pe coroana de flori: "Te voi iubi mereu"

Cum a apărut văduva lui Alexandru Arșinel la priveghi și ce mesaj a scris pe coroana de flori

Îmbrăcată în negru și fără să schițeze vreun gest, soția lui Alexandru Arșinel a fost condusă în scaunul cu rotile de un bărbat îmbrăcat în cămașă albă, cu cravată neagră. Era chiar fiul ei, unul dintre cei doi băieți pe care îi are cu Alexandru Arșinel.

O coroană de flori a fost lăsată la ieri la teatru. Marinela Arșinel a ales orhidee imperială albă și verde pentru coroană. În evidență a ieșit și mesajul pe care aceasta a dorit să-l scrie pe panglica funerară: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena'.

Ulterior, sicriul a fost mutat la Capela Bellu, unde familia și prietenii foarte apropiați au rămas zeci de minute alături de actor.

Iar astăzi, 2 octombrie, va fi înmormântat în cimitirul Bellu din Capitală.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine', declara în trecut marele actor.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună'

De ce soția lui Alexandru Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968, dar pe verighetele celor doi este trecută data când s-au cunoscut, 1966.

Despre soţie şi familie, maestrul a vorbit rar. Alexandru Arşinel a povestit, în cartea lui, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei', lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

Şi-a cunoscut soţia în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă ca să se căsătorească. Nu mai puteau sta departe unul de celălalt.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: Dar ce ai face dacă m-aş îneca?. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a scris Alexandru Arșinel.

În urmă cu câțiva ani, Marilena Arșinel a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură', povestea Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

Marinela și Alexandru Arșinel sunt părinţii a doi băieţi, Bogdan şi Cristian Arşinel.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter