Cum a cerut-o în căsătorie Sebastian Chitoșcă de la Survivor pe soția lui: „Inelul a venit după cununie”

Publicat pe

Este binecunoscut că Sebastian Chitoșcă de la Survivor a trecut prin clipe grele în competiție, măcinat de dorul de soție. Alexandra Chitoșcă a povestit cum a fost cerută în căsătorie și cum inelul a venit, de fapt, după cununie. Din păcate, fericirea lor a fost umbrită la scurt timp de accidentul fratelui fostului fotbalist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă și Alexandra s-au cununat civil, iar inelul a venit după ceremonie. Cei doi au trecut printr- o încercare grea, dar asta nu i-a făcut să renunțe la iubirea dintre ei. Fostul fotbalist și soția sa au povestit cum s-a desfășurat cununia civilă și cererea în căsătorie.

Cum a cerut-o în căsătorie Sebastian Chitoșcă de la Survivor pe soția lui: „Inelul a venit după cununie'Cum a cerut-o în căsătorie Sebastian Chitoșcă de la Survivor pe soția lui: „Inelul a venit după cununie'

Fostul concurent a povestit și cum a încălcat regulile Survivor pentru a-i trimite un mesaj iubitei sale care îl aștepta acasă.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra s-au căsătorit

Sebastian Chitoșcă și Alexandra s-au căsătorit după ce viața i-a supus mai multor încercări grele. Tânăra a pierdut o sarcină, însă iubirea dintre ei nu a fost afectată de această tragedie.

Căsătoria a fost un eveniment total spontan, după cum chiar Alexandra a povestit. Din această cauză, soția lui Chitoșcă a purtat inelul la câteva zile după cununie, când s-a produs și cererea în căsătorie.

Citește și: Sebastian Chițoșcă, noi acuzații la adresa Elenei de la Survivor:

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă, „fratele' lui Zanni de la Survivor

Citește și: Elena Cârstea, reacție dură despre eșecurile României la Eurovision:

Citește și: Cu ce probleme medicale se confruntă Albert, după Survivor:

Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas încărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu. Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie', a povestit Alexandra.

Acum, în direct la WowBiz, Sebastian Chitoșcă a cerut-o din nou în căsătorie pe Alexandra, de data aceasta simbolic.

Chitoșcă: Iubirea vieții mele, vrei să fii soția mea?

Alexandra: Sigur că da.

Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit și că pe soția sa o așteaptă o mare surpriză în momentul în care Zanni se va întoarce acasă: Eu i-am spus și lui Zanni că vreau să mergem… O să urmeze o surpriză pentru ea, aștept să se termine Survivor. Nu vreau să spun acum, pentru că ea nu știe și vreau să fie și Zanni cu mine. I-am pregătit ceva'.

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulile Survivor

Sebastian Chitoșcă a reușit să facă rost de un telefon mobil de la un străin de pe care i-a trimis un mesaj Alexandrei. Fostul fotbalist nu a așteptat și un răspuns de la iubita sa, ci doar și-a dorit ca ea să primească acel mesaj.

Sufletul meu ardea și îmi zicea să trimit mesaj. A durat 2 minute. Am intrat de pe profilul dominicanului și i-am trimis mesajul. Am scris repede, am dat send și am plecat, eu nu am așteptat să primesc răspuns. Important era să știu că ea l-a primit', a povestit fostul concurent. 

Sebastian a mărturisit și că i-a fost frică de o eliminare din cauza mesajului trimis, însă dorința de a-și revedea soția era mult mai mare decât frica de a pleca din Republica Dominicană.

În momentul ăla îmi era frică că o să ies din motivul ăla, dar eram fiert să ajung acasă, să îmi văd soția. Eu sunt un om foarte corect, nu îmi place să încalc reguli, nu îmi place să fur, dar conjunctura a făcut în așa fel încât să fac treaba aia'.

Dar nu am făcut nimic grav. În mintea mea era doar ce crede ea despre mine, că nu o mai iubesc de stau atâta. Am trecut cu bine peste acel moment. Na, ce să zic. Am făcut-o', a mai adăugat Sebastian. 

Și Alexandra suferea din cauza dorului, iar mesajul primit de la Sebastian a amplificat durerea și mai tare: „Dacă a făcut lucrul ăsta, mie mi s-a confirmat că nu e bine, că a cedat psihic, pentru mine s-au schimbat lucrurile, mă durea absolut orice. Îmi doream să vină acasă'.

Sebastian Chitoșcă: „Am simțit că voi pleca'

Sebastian Chitoșcă a mărturisit că a simțit că el va fi cel care va părăsi competiția Survivor. Fostul concurent nu a ieșit niciodată favoritul publicului.

„Eu în săptămâna premergătoare eliminării mele am simțit că voi pleca. Era chestie logică, pentru că eu nu am ieșit niciodată favorit, eram în echipă cu 2 oameni care erau foarte plăcuți de public. Era clar că eu eram mai puțin plăcut decât ei'. 

Sebastian a spus câteva cuvinte și despre Ștefan Ciuculescu. Deși între ei au existat cuvinte dure, la final au lăsat disputele de-o parte și au dat mâna în semn de pace.

Ștefan pe mine m-a înjurat de multe ori, el voia să se afirme, iar noi îl lăsam. Apoi ne-am împăcat, ne-a plăcut de el pentru că și-a asumat. Dacă noi era să jucăm un rol acolo, tăceam din gură, să fim și noi victime. Noi nu voiam să inspirăm milă acasă'. 

Și Alexandra și-a spus părerea despre unul dintre concurenți, și anume despre Elena Marin. Soția lui Sebastian a mărturisit că nu o are la suflet pe Faimoasă și că aceasta nu este o femeie asumată.

Nu mi-a plăcut Elena. Eu nu sunt genul ăsta de femeie plângăcioasă. Lucrul ăsta nu mi-a plăcut. Când au fost discuțiile între ea și Sebi, când i-a zis Sebi că dacă nu recunoști ești de cea mai joasă speță. Nu mi-a plăcut că ea a ținut asta și după 3-4 luni, a readus asta în discuție. Ea nici nu își asuma, nici nu trecea peste. Mie nu îmi plăcea', a spus Alexandra.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter