Cum a fost cerută Elena Marin în căsătorie, la Survivor: "Reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că..."

Publicat pe

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, a vorbit despre reacția acesteia la mesajul pe care i l-a trimis. Bărbatul este îndrăgostit până peste cap de logodnica lui și abia așteaptă să întemeieze o familie alături de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

El i-a trimis un mesaj de Ziua Îndrăgostiților în care și-a exprimat sentimentele pentru ea, în ciuda speculațiilor conform cărora cei doi nu s-ar mai înțelege bine.

'Înainte de a fi contactat de cei de la Survivor România pentru mesajul de Ziua Îndrăgostiților, mă tot gândeam la ce să îi scriu. Bănuiam că trebuie să fie un mesaj scurt, așa că am vrut să îl fac cât mai dens cu putință, să îi explic sentimentele mele în câteva cuvinte, dar să o fac să fie mai puternică decât a fost până acum', a spus Andrei

'Mesajul meu a fost, în fapt, și o cerere în căsătorie. Noi suntem logodiți, la Biserică, dar așa cum am explicat, nu am cerut-o de soție.Dar, acum, prin mesajul pe care i l-am transmis și, ca să fiu sincer, nu m-am bucurat în viața mea așa cum m-am bucurat când am văzut că a adus punct și că au câștigat Faimoșii jocul de comunicare, i-am transmis, practic, o cerere în căsătorie. Eu cred că a acceptat cererea, reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că, acum, nu va mai avea niciun fel de îndoieli, că va crede și mai mult în noi, și, mai ales, în ea', a mai spus Andrei, pentru Wowbiz.ro.

Cum a fost cerută Elena Marin în căsătorie, la Survivor: "Reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că..."Cum a fost cerută Elena Marin în căsătorie, la Survivor: "Reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că..."

El a fost extrem de emoționat atunci când a văzut imaginile cu Elena Marin citindu-i mesajul și recunoaște că s-a uitat la moment de câteva zeci de ori.

M-am uitat la moment de vreo 50 de ori, deja. Nu mă mai satur să o văd, știu că acum va fi și mai puternică și că totul va fi perfect când se va întoarce, între noi. Facem nunta, gata, doar să se întoarcă. Și, sincer, acum mi-am dat seama ce înseamnă, cu adevărat, Survivor România, cel puțin pentru oamenii de acolo. Felul în care a reacționat Elena mi-a dat niște emoții, niște sentimente, cum nu am mai avut niciodată în viața mea. Iar dacă eu, de aici, lângă familie, lângă prieteni, cu cei dragi în jurul meu, am avut o asemenea intensitate a emoțiilor, pot doar să îmi imaginez ce a simțit ea. Și sper că a fost doar fericire.. .', ne-a mai spus el.

Logodnicul Faimoasei Elena Marin o așteaptă acasă

Elena Marin și Andrei, logodnicul ei s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe când Faimoasa era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar.

‘În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei.

Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată’, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citește și:

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:Avem câteva specimene…

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

‘Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă’, a mai spus logodnicul Faimoasei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter