Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul. A venit într-o ținută total transparentă

Publicat pe

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul? A venit cu o ținută îndrăzneață și a folosit toate armele din dotare ca să îl cucerească pe Andi Constantin, dar a avut parte de un moment neplăcut în timpul întâlnirii cu acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Răpăilă, concurentă la Burlacul, este o brunetă superbă, care a venit la prima emisiune cu o ținută transparentă, prin care s-a văzut tot. A atras toate privirile în momentul în care a apărut printre celelalte concurente. Burlacul Andi Constantin a fost atras de ea, după prima întâlnire, așa că a decis să îi ofere un trandafir.

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul. A venit într-o ținută total transparentăCine este Roxana Răpăilă de la Burlacul. A venit într-o ținută total transparentă

Cine este Roxana Răpăilă de la Burlacul

Roxana Răpăilă a venit cu multă încredere în forțele proprii, dar atunci când a ajuns în fața Burlacului, a avut parte de un moment neplăcut. Chimia dintre brunetă și Andi era una evidentă, dar discuția lor a fost întreruptă brusc de o altă concurentă: Larisa Munteanu.

A venit Larisa peste noi, da, ne-a întrerupt. Mi s-a părut că a venit cam repede. Uneori trebuie să știi când să lași garda jos. Am acceptat situația, bineînțeles', a spus Roxana Răpăilă. Din fericire, bruneta cu rochia transparentă a mers mai departe, în show-ul Burlacul, spre deosebire de Larisa.

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul

Bruneta s-a făcut remarcată în showbiz pentru talentul ei ca dansatoare. Este lipsită de inhibiții și a devenit rapid dansatoarea preferată a maneliștilor.

S-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși de la noi, printre care și Stelian Ogică. Concurenta de la Burlacul a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, dar a avut parte de un scandal monstru cu tatăl fiicei sale, care a părăsit-o când era gravidă.

Ți-am citit scrisoarea și am văzut că ție îți plac fetele sincere și vreau să își dezvălui secretul meu. Eu am făcut închisoare, în Dubai, pentru că am fost prea sexi. Nu am făcut nimic rău’, i-a mărturisit Larisa lui Andi Constantin, atunci când a ajuns în emisiunea de la Antena 1.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter