Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini. "Șansele mele de a fi mamă...”

Publicat pe

Andreea Marin a vorbit despre clipele îngrozitoare prin care a trecut, după ce a pierdut două sarcini. Prezentatoarea a reușit să treacă cu bine peste orice greutate, însă, puțini cunosc aceste detalii din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe vremea când prezenta emisiunea Surprize, Surprize, Andreea Marin a trecut prin momente cumplite. I s-a făcut rău în timp emisiunii, iar când a ajuns la spital medicii i-au dat un verdict extrem de dur. A pierut o sarcină, iar dacă nu se intervenea vedeta ar fi murit, potrivit celor declarate de medici.

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini. "Șansele mele de a fi mamă...'Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare după a ce a pierdut două sarcini. "Șansele mele de a fi mamă...'

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.' „Şi dacă nu?!', am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă ', a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a pierdut o sarcină chiar de ziua ei

Cea de-a doua sarcină pe care a pierdut-o a fost când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Chiar de ziua ei, vedeta a ajuns pe masa de operație. A trecut prin momente cumplite și parcă totul era pierdut.

„ Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă',  a explicat Andreea.

Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului'

În urmă cu patru ani, Andreea Marin a renăscut și viața ei s-a schimbat total după ce l-a cunoscut pe șamanul Kutay Toga, despre care se spune că este un „vindecător de suflete’.

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei: „S-a căţărat pe umerii mei!'

Citește și: Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Citește și: Cum au reacționat Andreea Marin și fiica ei după ce Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală Te cunosc de Undeva

Citește și: Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței:„Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește’

N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei, a mărturisit Andreea Marin în urmă cu patru ani, în emisiunea ‘Prețuiește Viața de la TVR 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter