Horoscop 13 martie 2021. Decizii grele pentru anumite zodii

Publicat pe

Horoscop 13 martie 2021. Se anunță o zi relaxantă, romantică pentru majoritatea zodiilor, mai puțin pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care sunt puse în faţa unor decizii grele. Spre seară, însă, stresul se risipește și lucrurile se liniștesc pentru toată lumea. Cu calm se rezolvă toate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 13 martie 2021 pentru Berbec

Puterea  interioară  vă permite să clarificaţi ceva despre care nu aţi avut nimic clar despre o persoană care te interesează mult. O conversație cu respectiva persoană vă va deschide mintea către o realitate incontestabilă. Acceptaţi circumstanțele. Ar fi de dorit să eviţi cheltuielile în prima parte a acestei zile, limitează-te la ce ai nevoie.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Taur

Veți găsi cu o mulțime de soluții mici probleme legale sau economice apărute în mod neașteptat. Noaptea vă veți bucura că le-ați rezolvat și vă veţi lăuda cu această reuşită persoanelor apropiate. În prima parte a acestei zile se întrezăresc probleme de relaţionare cu cei de lângă tine. Ar putea fi vorba despre partenerul de viaţă ori de cineva din persoanele cu care derulezi activităţi profesionale – un asociat, client sau colaborator. Până spre seară însă, atmosfera se mai detensionează şi se lasă unul de la celălalt pentru binele şi obiectivele comune.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Gemeni

Urmaţi o cale greșită într-o chestiune de familie în care nu doriţi să daţi înapoi, sau nu vreţi să recunoaşteţi că ai făcut o greșeală. Poate că atunci când veți afla, va fi prea târziu. Acționați cât mai curând posibil. Randamentul tău lasă de dorit în prima parte a zilei şi nici nu pari să te simţi prea bine.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Rac

O trădare vă așteaptă, cineva apropiat vă poate arăta că nu e atât de demn de încredere. Dacă astăzi sunteți alături de un grup de oameni, observați cu atenție gesturile și cuvintele deoarece acestea vă vor spune multe adevăruri. Aveți grijă la prietenii falși! Nu este exclus aşadar să se fi ajuns la o situaţie în care se suprapune un angajament cu prieteni cu o activitate alături de cei dragi. Sau dimpotrivă, apropiaţii – prietenii, persoana iubită, copiii sau chiar toţi – îţi reproşează că faci ce faci şi n-ai niciodată timp de ei, potrivit Mediafax.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Leu

Vă veți bucura de un eveniment special. Fie că este vorba de muzică, cinema sau spectacol. Va fi un moment bun pentru a râde și a vă simți confortabil în compania cuiva pe care îl apreciați cu adevărat. Familia ta şi-ar fi dorit de la acest sfârşit de săptămână sa petreceti mai mult timp impreuna, nu să aduci munca acasa. Iureşul de repoşuri se mai potoleşte însă spre seară, prilej mai bun să vă petreceţi timpul liber de astăzi împreună.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine în 2021. Sfaturi pentru fiecare zodie

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile. Nativii care nu pot fi mințiți

Citește și: Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

Horoscop 13 martie 2021 pentru Fecioară

Îți eficientizezi timpul mai mult și este o idee bună. Oferă-ți timpul liber și chiar alege să nu faci nimic în seara asta, doar odihnește-te sau joacă un joc cu prietenii. Să înceapă distracția! După orele amiezii, te mai linişteşti, indiciu că atunci poţi pune pe masă în siguranţă teme care altfel ar fi făcut mai mult rău decât bine relaţiilor cu cei de lângă tine.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Balanță

Veți avea o experiență care va însemna un pas înainte în mai multe domenii, dar mai ales emoțional. Ceea ce veți descoperi vă face să regândiți multe lucruri despre voi și adevăratele voastre dorințe. Nu ar trebui să vă pese ce gândesc alții.  Şi tu te numeri printre nativii(ele) care riscă să nu îşi gestioneze într-un mod prea fericit finanţele astăzi. Există poate tentaţia de a băga mâna prea adânc în buzunar ori ai luat la un moment dat unele decizii care îşi arată acum dinţii la nivel financiar.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Scorpion

Nu este exclus ca astăzi să existe întâlniri sau aventuri în care veți intra fără să vă gândiți prea mult. Nu este nimic greșit dacă nu pierzi controlul și acționezi responsabil, atâta timp cât îți dai voie să fii liber. Ai putea intra în discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii. S-ar putea ca spre seară să se liniştească apele şi chiar să vă bucuraţi de momente fericite împreună.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Săgetător

Comunicarea în cuplu nu va fi ușoară deoarece vor exista dorințe sau planuri opuse care nu sunt pe placul amândurora. Trebuie să cedați pentru că altfel veți începe foarte prost weekendul. Încercați să vă reduceți așteptările și bucurați-vă de ceea ce aveți. Ai fost supus(ă) la multe provocări în această săptămână, iar corpul şi mentalul tău încep să se resimtă. Pentru a nu fi nevoită să îţi amâni unele planuri pe astăzi, ar fi indicat să îţi găseşti mai mult timp de odihnă de dimineaţă.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Capricorn

Aţi avut parte de o săptămână stresantă. Ţie ar putea să-ţi fie destul de greu să te împarţi între planurile cu prietenii şi cele cu persoana iubită şi/ sau copiii. Weekendul îl veţi petrece într-un mediu relaxant, precum la munte sau în braţele persoanei iubite. S-ar putea să aveţi parte de o surpriză plăcută, în special seara. Încercaţi să faceţi tot ce ţine de voi pentru a lăsa grijile pentru săptămâna viitoare, potrivit antena3.ro.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Vărsător

Încercaţi să fiţi foarte atenţi la persoanele care vă complimentează. Intenţiile lor s-ar putea să nu fie tocmai bune, mai ales dacă afirmaţiile sunt făcute în mediul online. Rezervă-ţi timp pentru tine, în special dacă vrei să îţi încarci bateriile.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Peşti

A venit momentul să aveţi mai multă grijă de voi şi în special de organismul vostru. Evitaţi excesele şi mai ales încercaţi să nu faceţi efort peste măsură. Rămâneţi calmi indiferent de situaţie şi menţineţi o energie pozitivă.  Spre seară însă, se mai îmbunătăţeşte starea ta de spirit, prilej numai bun să pleci într-o mică excursie şi să schimbi puţin peisajul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter