Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu: „A fost prima căreia i-am spus”

Publicat pe

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de noua relație a lui Vlad Gherman, cu Oana Moșneagu. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format o relație timp de câțiva ani, însă în urmă cu câteva luni au anunțat că s-au despărțit. Ulterior, fiecare și-a început un nou drum în viață alături de altă persoană. Actorul are în prezent o relație cu Oana Moșneagu, colega sa de platou. Iată cum a reacționat fosta iubită a acestuia când a aflat vestea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format una dintre cele mai apreciate relații din showbizul românesc. Cei doi au decis să încheie povestea de dragoste din cauza problemelor care au apărut între ei. Ulterior, fiecare și-a refăcut viața, Cristina fiind prima care s-a afișat cu un nou partener. Pe de cealaltă parte, Vlad Gherman și-a expus și el public relația cu colega sa de platou, Oana Moșneagu. Iată cum a reacționat fosta iubită a actorului la aflarea veștii!

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu: „A fost prima căreia i-am spus'Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu: „A fost prima căreia i-am spus'

Cristina a avut o reacție foarte bună când a aflat că Vlad Gherman este fericit în brațele altei femei. Vestea că nu mai este un bărbat singur a aflat-o chiar de la el!

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit:„Știam despre relația ei

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea lui Nicolae Botgros:„Asta e viața!

Citește și: Cum s-au cunoscut Adina Halas de la Bravo, ai stil! și soțul ei și cum a fost nunta lor:„La o lună, m-a cerut de soție / EXCLUSIV

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de noua relație a lui Vlad Gherman, cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu a fost prima persoană care a aflat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează o relație. Acesta i-a spus fostei sale partenere deoarece situația ar fi fost complicată. Toți cei trei fac parte din aceeași echipă de actori pentru un serial.

'Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok', a declarat el la CulTour.

„I-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii'

Cristina și Vlad, deși au rămas prieteni, nu vorbesc detaliile intime din relațiile lor. Fiecare își vede de propriul drum și în acest moment, împart doar platoul de filmare.

'Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei', a adăugat el.

Sursă foto: Arhivă VIVA! și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter