Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă: "A venit la noi la masă"

Publicat pe

Alexia Eram formează un cuplu de șase ani cu Mario Fresh. Cei doi s-au cunoscut la ziua ei, iar de atunci relația lor rezistă și este admirată de multă lume. Fiica Andreeei Esca a vorbit recent despre o situație prin care a trecut în Dubai. Alexia a primit avansuri din partea unui mai bărbat în vârstă, dar l-a refuzat imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a povestit o întâmplare care a avut loc în Dubai, de care iubitul ei nu o știa. Alexia Eram a mărturisit cum a fost agățată de un bărbat de peste 50 de ani în Emiratele Arabe, în absența artistului. Fiica Andreei Esca se afla împreună cu sora lui Mario Fresh.

Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă: "A venit la noi la masă"Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă: "A venit la noi la masă"

Fiica Andreei Esca călătorește în Dubai ori de câte ori are timp. Atât ea, cât și Mario Fresh sunt pasionați de Dubai. De această dată, vedeta se afla cu sora iubitului ei, când au fost abordate de un bărbat mai în vârstă. Alexia a mărturisit cum a reușit să îi refuze avansurile acestuia.

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții:„Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Citește și: Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, Alexia Eram, influencer pe Instagram:„Nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în…'

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede'

Citește și: Roxana Blenche este însărcinată.Cine este iubitul fostei concurente de la Chefi la Cuțite

Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă

Alexia Eram și Mario Fresh sunt pasionați de Dubai, iar atunci când au ocazia merg în vacanță. Recent, fiica Andreei Esca a povestit o întâmplare, când un bărbat mai în vârstă i-a făcut avansuri. Vedeta se afla la masă cu sora iubirului ei, când un bărbat de peste 50 de ani s-a apropiat și le-a oferit o sticlă de vin. Alexia Eram a reacționat și l-a refuzat. „ Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva.

După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani.A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco',a povestit Alexia Eram în cadrul podcastului lui Selly.

Cum a reacționat Mario Fresh

Marioa Fresh și Alexia Eram au fost invitați în podcastul lui Selly, în cadrul căruia au povestit diverse întâmplări din viața lor. După ce Alexia a povestit că a primit avansuri de la un bărbat mai în vârstă în Dubai, artistul a rămas uimit, deoarece nu știa de această întâmplare.

Cu toate acestea, Mario a fost de acord cu inițiativa iubitei sale și a lăudat-o pentur că a l-a refuzat elegant și frumos pe bărbatul străin. „Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când mă? Deci de asta miroseai tu a prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face', a fost reacția lui Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh au locuit în Dubai

Alexia Eram și Mario Fresh au decis la începutul anului să se mute în Dubai. Cei doi au locuit pentru o perioadă în Emiratele Arabe. Și-au închiriat un apartament și s-au bucurat de tot ceea ce le-a oferit orașul.

Alexia Eram nu mai depinde de banii părinților de câțiva ani. Aceasta colaborează cu diverse branduri și are o multime de proiecte care îi rotunjesc veniturile. Fiica Andreei Esca este mândră de ea și se bucură că este independentă.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter