Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme în pandemie: „Am renunțat cu desăvârșire la...”

Publicat pe

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme în pandemie. Artista a vorbit recent despre problemele de greutate cu care s-a confruntat. Se pare că aceasta ajunsese să cântărească cu 30kg mai mult decât își propusese, așa că a apelat la diverse cure de slăbire. După mai multe încercări, ea a reușit să ajungă la greutatea mult dorită și a dezvăluit ce mânca în fiecare zi. Iată meniul cu care a scăpat de 20 de kilograme!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme în pandemie. Celebra artistă a mărturisit cum a reușit să scape de kilogramele în plus! Aceasta a încercat diverse cure de slăbire, iar după multe încercări, a găsit-o pe cea potrivită. Jeni Nicolau a explicat cu exactitate ceea ce a mâncat pentru a ajunge la silueta de care se bucură în acest moment.

Aceasta se bucură de o siluetă de invidiat la vârsta de 53 de ani! Nu a apelat la medicamente pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci doar a respectat o dietă.

Citește și: Drama solistei Jeni Nicolau. Se luptă de 20 de ani cu o boală cumplită care nu se vindecă niciodată:”E localizată pe scalp”

Citește și: Drama artistei Jeni Nicolau.Și-a dorit din toată inima copii, dar nu a putut, din motive medicale

Citește și: Cum arată Roxana Vancea la doar două săptămâni de la naștere.A pozat în lenjerie intimă

Citește și: Cum se prepară salata gătită de Elwira Petre la Chefi la Cuțite:„O fac de fiecare dată de Crăciun'

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme în pandemie

Cum a slăbit Jeni Nicolau 20 de kilograme în pandemie. Artista a reușit să scape de kilogramele în plus, respecând o simplă dietă. Aceasta a avut grijă la alimentația sa și acum se bucură de o siluetă de invidiat. Ea a menținat că a renunțat cu desăvârșire la ulei, pâine paste și dulciuri.

„Am mâncat proteina: lapte, carne, brânza, ouă. În primele 7 zile, fără fructe și legume, după 7 zile, o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat și fructe numai dimineața. Am renunțat cu desăvârsire la ulei, pâine, paste și dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahar și fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahar, și fulgii de ovaz pe care uneori îi transform în făina.', a dezvăluit Jeni, pentru Star Popular.

„Puteam să îmi pierd viața'

Artista a mărurisit că a existat o perioadă în viața ei când kilogramele în plus reprezentau o adevărată problemă. Aceasta a apelat la o cură de slăbit care i-a afectat foarte rău sănătatea. Solista a avut nevoie de un antrenor personal de fitness pentru a se pune pe picioare.

„Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus și consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viața.', a spus ea în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Jeni Nicolau: „Am ajuns direct în spital'

Aceasta a experimentat mai multe cure de slăbire. Printre ele s-a numărat una extrem de severă, în cadrul căreia în primele trei zile nu avea voie să mănânce nimic. Ulterior, ea a ajuns la spital.

„Pentru că am luat o cură de slabire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar urmatoarele trei zile am luat niște medicamente și am ajuns direct în spital', a mai spus ea pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter