Cum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac: "Fac copii grozavi" Cum au reacționat când au primit comentarii negative pe Internet

Publicat pe

Cum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac. După o relație de aproape 20 de ani și o căsnicie de un deceniu, cei doi au luat decizia de a se despărți, însă, spre deosebire de multe alte cupluri din showbizul autohton, au rămas în relații bune. Recent, Ion Ion Țiriac și-a dus fiii în vacanță, de unde a postat și o imagine rară alături de ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac. Cei doi au deja băieți adolescenți – Alexandru, fiul cel mare, s-a născut la Paris pe 7 martie 2008, iar mezinul, Nicolas Noah, a venit pe lume pe 19 iunie 2009. Discreți în ceea ce privește viața personală, părinții lor nu postează prea des imagini cu cei doi copii, însă, de data asta Ion Ion Țiriac a făcut-o, în timp ce se aflau în vacanță în Dubai. Iată cum arată copiii lor, acum în vârstă de 14 și, respectiv, 13 ani.

Cum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac: "Fac copii grozavi" Cum au reacționat când au primit comentarii negative pe InternetCum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac: "Fac copii grozavi" Cum au reacționat când au primit comentarii negative pe Internet

Cum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac

Sunt 5 ani deja de când Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac sunt divorțați, însă au reușit să păstreze secretul timp de doi ani, așadar presa a aflat despre separarea lor abia în luna octombrie a anului 2019. De atunci, foștii soți au fost extrem de discreți cu aparițiile publice și nu au făcut niciun fel de declarații despre divorț. Acum, fiii lor, Alexandru și Nicolas Noah sunt deja adolescenți, iar părinții lor sunt extrem de mândri de ei.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept'

Citește și: Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe:'O femeie sinceră și minunată'

Citește și: Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: 'Când tu ești centrul universului lui'

Citește și: Sorana Cîrstea, mesaj controversat după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție, Ileana Lazariuc: „Oamenii distrug lucruri minunate”

Recent, puștii au plecat în vacanță în Dubai alături de tatăl lor, iar Ion Ion Țiriac a postat o fotografie unde se află alături de ambii copii, însoțită de un mesaj pentru fani.

'OK, aici e poza de Crăciun, a trebuit să o fac, și știi ce, fac copii destul de grozavi', a scris el în descrierea pozei.

Din păcate, asta a stârnit comentariul nepotrivit al unei internaute, căreia, ulterior, i-au replicat ambii părinți ai copiilor.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, replică pentru cea care le-a jignit copiii

Printre nenumăratele like-uri și comentarii apreciative, a apărut și comentariul unei utilizatoare care i-a jignit pe băieții celor doi. Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc i-au dat replica acesteia ulterior, la fel și mai mulți internauți, deranjați de jignirea gratuită.

„Ciudații sunt copii (sic!) tăi?”, a scris internauta în comentarii, după ce Ion Ion Țiriac a publicat poza cu băieții săi.

Deranjat de acest derapaj, Ion Ion Țiriac i-a dat imediat replica acesteia, într-un mod cât se poate de elegant:

„Îmi pare rău pentru suferința ta și că se traduce în atâta venin nejustificat… îți doresc tot binele din lume și Dumnezeu să te păzească!', a scris el pe Instagram.

Nici Ileana Lazariuc nu a rămas impasibilă în urma comentariului plin de venin care i-a jignit copiii.

„Atât venin să ai să comentezi despre niște copii, în locul tău mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă', i-a replicat ea internautei.

Povestea de iubire dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

La fel de surprinzător ca divorțul a fost traseul iubirii lor, plin de răsturnări de situație, despărțiri și împăcări neașteptate. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil în anul 2002, povestea lor fiind de la început una intensă, cu scântei, îndeaproape urmărită de presă.

Legătura a durat câțiva ani, iar la un moment dat cei doi s-au despărțit, pentru ca fiul lui Ion Țiriac să facă în 2007 un gest total neașteptat: căsătoria cu Maria Marinescu. La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana, pe care a luat-o de nevastă în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

După divorțul de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter