Cum arată fiul cel mic al lui Al Bano. Bido este copia fidelă a tatălui lui

Publicat pe

Al Bano, celebrul cântăreț italian, are un fiu care seamană cu el ca două picături de apă. Al Bano jr, poreclit Bido, a apărut, de curând, alături de tatăl lui. El este cel mai mic copil al îndrăgitului muzician italian, născut din relația cu Loredana Lecciso.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tată și fiu, Al Bano senior și Bido sunt foarte asemănători. Cei doi au apărut împreună recent la emisiune tv în Italia. Foarte elegant și cu încredere în sine, Bido, care are acum 19 ani, s-a mutat din Cellino San Marco la Milano pentru a-și continua studiile.

Cum arată fiul cel mic al lui Al Bano. Bido este copia fidelă a tatălui luiCum arată fiul cel mic al lui Al Bano. Bido este copia fidelă a tatălui lui

Cum arată, Bido, fiul cel mic al lui Al Bano. Nu se gândește să urmeze

Bino spune că are o relație când se poate de normală cu tatăl lui, celebrul Al Bano, chiar dacă au momente în care se ceartă.

„(Noi doi nr) Avem o relație destul de bună. Este o relație normală între un tată și un fiu. Uneori apar neînțelegeri firești, dar totul este absolut normal. Unele lucruri tind să le țin pentru mine, încerc să-mi găsesc drumul, să fiu puțin mai independent', a explicat Bido, fiul lui Al Bano.

Citește și: Romina Power, transformare incredibilă!

Citește și: De ce Al Bano și Loredana Lecciso nu vor să se căsătorească.

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express

Bido nu vrea să se facă muzician

Înscris la o universitate din Milano, Bido, fiul cel mic al lui Al Bano, spre deosebire de fratele și surorile sale, nu este interesat de televiziune și muzică.

„Lumea divertismentului? Nu am această chemare. Prefer să studiez și poate să-mi găsesc un drum diferit', s-a confesat Bido.

„Notorietatea părinților mei nu mă influențează atât de mult. Tatăl meu m-a învățat să trăiesc cu picioarele pe pământ și încerc mereu să fiu echilibrat.

Nu caut notorietate, cred că nu mi se potrivește. Tind să evit emisiunile TV pentru că nu am chef să vorbesc despre mine. Dar pentru tata am făcut de data aceasta o excepție', a spus moștenitorul lui Al Bano.

Al Bano și cariera lui impresionantă în muzică

Al Bano s-a născut în orașul Cellino San Marco (Provincia Brindisi), unde locuiește și în prezent. Mama sa Iolanda l-a numit Albano deoarece, atunci când se năștea, tatăl său Carmelo, aflat în armata italiană, lupta în Albania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

A debutat în 1965 cu melodia La strada. În 1966 participă la Festival delle Rose cu piesa Quando il sole chiude gli occhi. Cu Pensando a te, iese câștigător în 1969 la Disco per l’Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene.

Înregistrează câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, cum ar fi Nel sole, Io di notte , Il ragazzo che sorride, La siepe, Mattino, Pensando a te, Mezzanotte d’amore și 13, storia d’oggi.

La scurt timp începe colaborarea cu Romina Power (fiica actorului american Tyrone Power) pentru care scrie cântecul Acqua di mare și cu care se căsătorește în 1970.

Din 1975 timp de două decenii cântă împreună, formând duetul Al Bano și Romina Power, duet care în 1976 participă la Concursul Muzical Eurovision, obținând locul 7 cu We’ll live it all again (lo rivivrei).

Al Bano mai are împreună cu actuala parteneră o fiică, Jasmine (20 de ani), iar din relația cu Romina Power artistul mai are încă patru copii: Ylenia Carrisi (fiica dispărută în 1994), Romina Carrisi-Power (34 de ani), Cristèl Carrisi (35 de ani) și Yari Carrisi (48 de ani).

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter