Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul: „Dar ce ești tu, director?”

Publicat pe

Cum arată casa lui Nea Marin s-au întrebat mulți dintre fani. Prietenul lui apropiat, Liviu Vârciu, l-a vizitat pe celebrul coregraf și a filmat totul. Vila în care trăiește Nea Marin alături de familie valorează o avere!   

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa lui Nea Marin. El a devenit cunoscut odată cu propria emisiune de la Antena 1, Poftiți pe la noi!. În vârstă de 64 de ani, Nea Marin este coregraf și iubește dansurile populare. În viața privată, are o căsnicie de aproape 30 de ani, două fete și nepoți. 

Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul: „Dar ce ești tu, director?'Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul: „Dar ce ești tu, director?'

Cum arată casa lui Nea Marin. Celebrul coregraf și soția lui locuiesc într-o vilă de sute de mii de euro pe care Liviu Vârciu le-a prezentat-o fanilor într-un videoclip. Casa, care costă o avere, are două etaje și o mansardă. 

Citește și: Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția și cum a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 43 de ani:„Nu mă mai căsătoream cu altcineva'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului. L-a mutat pe Aviv la altă școală:”E o problemă reală”

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiesc cu chirie Oana Moșneagu și Vlad Gherman:„Asta e schimbarea majoră'

Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat totul

Liviu Vârciu a venit în vizită la Nea Marin. L-a refuzat inițial, când a văzut că este filmat. Până la urmă, Nea Marin a cedat și l-a poftit înăuntru, ocazie în care Liviu Vârciu a filmat totul, scrie Spynews.ro. Cum arată casa lui Nea Marin? La intrarea în casă are un hol mare, pe dreapta aflându-se camera de zi, unde are mai multe canapele verzi, un șemineu și televizor.

Nea Marin și Liviu Vârciu sunt prieteni apropiați, în ciuda diferenței de vârstă și a numeroaselor tachinări dintre ei. De curând, coprezentatorul emisiunii Prețul cel bun a vrut să vadă cum arată casa lui Nea Marin. I-a făcut o vizită și a filmat în interiorul vilei de sute de mii de euro. 

Încă de când a ajuns în curtea lui Nea Marin, Liviu a și pornit camera de filmat, pentru a avea material pentru vlogul său.

„Ia uite ce casă mare are! Ia uite ce bani are nea Marin. A făcut frumos aici. Și-a făcut frumos în casă', a spus Liviu Vârciu în timp ce filma locuința coregrafului, precizează sursa citată. 

Cei doi au făcut și o glumă pe seama biroului pe care îl are coregraful. 

„Are birou. Dar ce ești, director?. 

„Sunt șeful șefilor, a răspuns Nea Marin.

Liviu Vârciu nu s-a mai putut abține și a văzut cum arată casa lui Nea Marin. Prezentatorul tv a filmat unul dintre dormitoarele de la parter, unde a găsit un pat matrimonial, dulap și noptiere. 

Casa lui Nea Marin, care costă o avere, are câteva camere la etaj, iar una dintre ele dispune de ferestre în tavan pentru ca familia și invitații să poată vedea cerul.  

Cum se înțelege cu Nea Mărin cu Liviu Vârciu

În afară că Liviu Vârciu a văzut cum arată casa lui Nea Mărin, acesta are o relație foarte apropiată cu Nea Marin. Într-un interviu exclusiv pentru revista Viva!, Nea Mărin a mărturisit că Liviu Vârciu este ca al treilea copil al lui.

„Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta.

Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem.

Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe împreună.

Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră', a explicat Nea Marin.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter