Cum arată cei doi copii a lui Cătălin Crișan. I-au moștenit talentul artistic

Publicat pe

Cum arată cei doi copii a lui Cătălin Crișan. Artistul are un băiat de 17 ani și o fată de 21 de ani. Cei doi se pare că i-au moștenit talentul tatălui, întrucât au reușit să obțină premii importante și activează în industria muzicală. Iată în ce relații sunt Daria și Rareș Crișan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și are și doi copii extrem de talentați, care îi calcă pe urme.

Cum arată cei doi copii a lui Cătălin Crișan. I-au moștenit talentul artisticCum arată cei doi copii a lui Cătălin Crișan. I-au moștenit talentul artistic

Cântărețul de muzică ușoară are o fată de 21 de ani, Daria, și un băiat de 17 ani, Rareș. De curând, aceștia au scos o piesă împreună și au intrat deja în atenția publicului.

Citește și: Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe:”Ce era să fac…”

Citește și: Cum și-a schimbat viața Cătălin Crișan în pandemie:”Am șters din telefon numerele așa-zișilor prieteni”

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra: „Ea păstra legătura cu un băiat'

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4:„Nu poți să renunți…'

Cum arată și cine sunt cei doi copii a lui Cătălin Crișan

Iată cine sunt copiii lui Cătălin Crișan. Artistul are doi copii, care sunt extrem de talentați și îi calcă pe urmă. Daria, în vârstă de 21 de ani, este o tânară superbă, care cochetează cu muzica de la o vârstă destul de fragedă. Nici Rareș nu se lasă mai prejos, adolescentul reușind să ajungă în finala emisiunii Next Star de la Antena 1.

Ei bine, pentru că muzica reprezintă totul pentru Cătălin Crișan, artistul nu putea să nu le insufle această pasiune și copiilor săi. Astfel, de curând, Daria și Rareș au scos o piesă, mai exact un cover după celebra melodie „Beggin' a celor de la The Four Seasons.

„Pe lângă faptul că ne înţelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim şi să o punem la punct împreună. Eu şi Raris suntem cei mai mari critici ai noştri, ceea ce mă bucură enorm, ştiu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el.', a declarat Daria, prin intermediul casei de discuri Roton Music.

Cine este Cătălin Crișan

Cătălin Crișan este un cântăreț de muzică ușoară românească. Artistul debutează în anul 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești' de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea'.

A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii- Daria și Rareș.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter