Cum arată de fapt plajele sălbatice din Republica Dominicană, de la Survivor. Imaginile care nu ajung la TV

Publicat pe

Survivor România a început de puțin timp, dar deja are mulți fani. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru marele premiu. Cu toate acestea, telespectatorii nu văd o bună parte din ce se întâmplă în jungla Dominicană. Plajele arată spectaculos în realitate, chiar dacă sunt pline de alge pe alocuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel este cel care le-a arătat telespectatorilor peisajele superbe din Republica Dominicană. Pe rețelele sociale, Daniel Pavel a publicat mai multe imagini cu plajele exotice, dar și cu noua lui locuință. Prezentatorul Survivor are condiții de trai cu mult mai decente decât Faimoșii și Războinicii. El a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii care surprind locuința în care își petrece timpul, atunci când nu se află la filmări.

Cum arată de fapt plajele sălbatice din Republica Dominicană, de la Survivor. Imaginile care nu ajung la TVCum arată de fapt plajele sălbatice din Republica Dominicană, de la Survivor. Imaginile care nu ajung la TV

Daniel Pavel are o priveliște de vis din casa lui din Republica Dominicană. El are tot ce are nevoie, așa că se simte ca într-o vacanță, spre deosebire de concurenți care trebuie să își câștige hrana și să doarmă sub cerul liber sau să își facă singuri adăposturi.

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână

Concurenții din echipa Faimoșilor și din echipa Războinicilor au un motiv în plus să lupte cu toate puterile, în afară de faimă și orgoliu. Fiecare participant primește o sumă de bani pentru fiecare săptămână în care rezistă în Republica Dominicană.

Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, face bani grei din manele, dar acum averea lui poate crește considerabil dacă rezistă cât mai mult în Republica Dominicană. Ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă’, a declarat Jador. 

Cât câștigă Alexandra Stan la Survivor

Se pare că și colega lui din echipa Faimoșilor a negociat un contract bun. Pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs, pe Republica Dominicană, ar încasa 2.500 de euro pe săptămână, conform sursei citate anterior. Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro.

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor.A fost ofițer de marină

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu:„Venise un porumbel alb…’

Citește și: Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului.Cum arată acum artista în vârstă de 68 de ani

Zannidache și-a negociat contractul, însă nu ar fi obținut prea mult, fiind abia la început de carieră. Zannidache de la Survivor este, cu siguranță, una dintre cele mai exotice apariții din noul sezon. Nu se teme de competiție și înfruntă mereu provocările din viață, cu zâmbetul pe buze. Este unul dintre artiștii lansați de Alex Velea în muzică, apoi a devenit cunoscut în toată țara datorită apariției în emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter