Cum arată Dida Drăgan acum. La 76 de ani, artista nu a renunțat la muzică

Publicat pe

Cum arată Dida Drăgan acum. Între anii 1970 și 1990, Dida Drăgan a făcut furori cu vocea ei inconfundabilă. A cântat rock, pop, folk și jazz, iar cariera i-a fost încununată de zeci de premii internaționale de compoziție și interpretare. Deși o prezență rară în ultimii ani pe sticlă, artista este încă în activitate la 76 de ani, iar la finele anului trecut își anunța fanii că le pregătește o surpriză muzicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Dida Drăgan acum. Fără doar și poate, fanii muzicii de calitate recunosc din prima secundă vocea ei spectaculoasă și piesele care au făcut-o celebră, printre care se numără iconicele Anilor, Voi anotimpuri, Un fir de iarbă, Reaprindeți candela, Pentru voi sau Deschideți poarta Soarelui! Nu întâmplător supranumită „Vocea de flacără a rock-ului românesc', Dida Drăgan și-a păstrat și azi, la 76 de ani, vocea spectaculoasă și, deși s-a speculat multă vreme că s-a retras, artista spune că se pregătește să lanseze o piesă nouă. Mai mult, Dida Drăgan pare la fel de energică precum era în tinerețe, după cum se poate observa în cele mai recente imagini.

Cum arată Dida Drăgan acum. La 76 de ani, artista nu a renunțat la muzicăCum arată Dida Drăgan acum. La 76 de ani, artista nu a renunțat la muzică

Cum arată Dida Drăgan acum. Anul acesta artista împlinește 77 de ani

După ce, ani la rând, s-a scris în presă că suferă de cancer, marea artistă a infirmat aceste zvonuri și, mai mult, chiar dacă nu a mai fost văzută de ani buni pe scenă, la finele anului trecut își anunța fanii că urmează să lanseze o piesă nouă – De tine nu îmi mai este dor. Pe 14 septembrie, artista va împlini 77 de ani, însă timpul a fost blând cu ea. Nu puțini sunt cei care se întreabă cum arată Dida Drăgan acum. Iată că, recent, Dida Drăgan a fost surprinsă de curând de paparazzii Playtech pe stradă, în timp ce își aștepta șoferul.

Citește și: Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate:'S-a zis că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer…'

Citește și: Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea:Lumea nu mai respectă marile valori’

Citește și:Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Citește și: Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea:'Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă’

Fanii artistei știu că Dida Drăgan a avut, se pare, o preferință pentru negru, oufiturile sale din majoritatea aparițiilor la TV sau din concerte fiind extrem de sobre. Nici la această vârstă artista nu a renunțat la preferința pentru acest stil vestimentar, în fotografiile surprinse recent Dida Drăgan optând pentru o ținută de stradă all-black, de la cizme și haină, până la geantă și căciulă. Cu toate acestea, stilul ei vestimentar este unul foarte modern. În plus, la 76 de ani, artista arată foarte fresh.

Dida Drăgan nu a avut o viață ușoară

În spatele imaginii impecabile și al unei cariere redutabile, omul Dida Drăgan nu a avut o viață roz, artista confruntându-se cu despărțirea de tatăl fiului ei, dar și, ulterior, cu drama de a fi fost „încuiată la sertar”, după cum dezvăluia ea, o dramă cu care s-au confruntat mulți artiști ai anilor 1970-1980. De altfel, aceasta nu a ezitat să recunoască faptul că, de-a lungul timpului, s-a luptat nu o dată cu depresia.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost uşor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut.

Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeţi candela». Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu”, declara Dida Drăgan.

Foto playtech.ro, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter