Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani. Mara vrea să devină medic: "Tradiție de familie"

Publicat pe

Raluca Moianu se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes și o fată superbă de 17 ani. În cadrul unui interviu, prezentatoarea emisiunii 'Iartă-mă!' a vorbit deschis despre fiica sa, dar și ce meserie are de gând să urmeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea o cunoaște pe Raluca Moianu, însă puțini știu ce fată mare are prezentatoarea! Din relația cu regretatul Marius Ancuța, care s-a stins din viața în urmă cu patru ani, prezentatoarea are o fiică, Mara. Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani?

Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani. Mara vrea să devină medic: "Tradiție de familie"Cum arată fiica Ralucăi Moianu, la 17 ani. Mara vrea să devină medic: "Tradiție de familie"

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre relația cu Mara, fiica ei, dar și ce meserie are de gând să urmeze.

Citește și: La 50 de ani, arată ca la 20. Raluca Moianu ține o dietă strictă: două mese pe zi și nu mănâncă seara!

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!'? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:Nu mai formăm o pereche

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Cine este și cum arată fiica Ralucăi Moianu

În cadrul unui interviu, Raluca Moianu a vorbit despre relația cu fiica ei. Mara, în vârstă de 17 ani, este fiica pe care o are cu Marius Ancuța, care s-a stins din viață în urmă cu doar patru ani.

Tânara se pregătește deja pentru admiterea pentru Facultatea de Medicină și vrea să îi urmeze calea tatălui său, care a fost medic, dar și comentator sportiv.

În vremea în care Marius Ancuța trăia, acesta spunea că fiica lui ar trebuie să se facă polițistă, fiindcă îi place foarte tare să dea ordine. Însă, Mara vrea să urmeze tradiția de familie.

Mara a împlinit 17 ani, este un Capricorn foarte organizat. Se pregătește foarte mult pentru Facultatea de Medicină, urmând astfel tradiția din familie. E atât de frumoasă încât te vindeci când o vezi. Tatăl ei, Mario Ancuța, era medic stomatolog, iar mama mea, adică bunica Marei, era tot medic și ea. Cred că Pediatria i s-ar potrivi foarte bine, adoră copiii. Dar, tatăl ei Mario zicea că e buna de polițistă, fiindcă îi place să dea ordine!', a povestit Raluca Moianu, potrivit Impact.

Totodată, se pare că Mara este pasionată de handbal și fotbal. Înainte de pandemia de coronavirus, mergea deseori la meciuri și știa toți fotbaliști și toate echipele.

„Ea este sportivă și hotărâtă, ca tatăl ei, e pasionată de handbal și de fotbal. Știe toate echipele, toți jucătorii, se ducea pe stadion înainte de pandemie. Mario zicea că suporterii trebuie crescuți' de mici. El o alinta 'My Precious', mai spune Raluca Moianu.

Cum se înțeleg Raluca Moianu cu fiica ei

Raluca Moianu a mai vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei la momentul actual, ținând cont că în este perioada adolescenței.

„E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența este o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea. Suntem într-un echilibru. Eu sunt un om răbdător.

Ea este o persoană care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și relația noastră e una bună, adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important.’, a declarat Raluca Moianu.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter