Cum arată fiica Roxanei Ciuhulescu, la 11 ani, și cum se înțeleg cele două: „Nu ne iese întotdeauna”

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat viața radical: lucrează la stat, are un băiețel de doar trei ani și un alt copil aflat deja la vârsta adolescenței. Alături de fata ei- deja domnișoara în toată regula, Roxana a participat la VIVA! Shopping with Stars și ne-a povestit despre viața de familie și carieră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu a ajuns în perioada de care mai toate mamele se tem: are un copil adolescent și unul mic, de doar 3 ani. Spre surprinderea sa, are o relație foarte bună cu fata ei, alături de care participă la evenimente și are un program bine definit. Roxana Ciuhulescu declară că se consideră prietena fiicei sale și recunoaște că are momente în care „evadează', pentru a fi doar alături de fiica ei.

Citește și: Cum a slăbit Roxana Ciuhulescu după ce a născut. S-a îngrășat 14 kilograme pe parcursul sarcinii

Citește și: Iulia Albu o critică pe Roxana Ciuhulescu după nuntă: „Rochia nu este vreo minune a lumii”

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre dramele care i-au măcinat sufletul: „Aveam să mă țin de uși, să-mi jelesc…”

Citește și: Roxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală: „Plângeam foarte des, eram dărâmată!' / Cum și-a revenit

„Am ieșit la o sesiune de shopping cu fetița mea. Noroc cu ea, pentru că mie… Sincer, am urât întotdeauna să fac shopping, pentru că n-am răbdare și mai ales că am o măsură atipică, foarte greu îmi găsesc haine. Drept pentru care… nu am răbdare', ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

Cum arată fiica Roxanei Ciuhulescu, la 11 ani, și cum se înțeleg cele două: „Nu ne iese întotdeauna'Cum arată fiica Roxanei Ciuhulescu, la 11 ani, și cum se înțeleg cele două: „Nu ne iese întotdeauna'

Roxana Ciuhulescu, despre viața cu un copil adolescent: „Îi acord destul de mult timp'

Pe lângă rutina de mers la shopping împreună, Roxana Ciuhulescu și fata ei fac foarte multe activități. Vedeta încearcă să îi ofere cât mai mult timp micuței sale, mai ales că se află la vârsta la care are nevoie. Chiar dacă nu mereu reușește să își dedice o zi întreagă fetei, Rohana Ciuhulescu mărturisește că are un copil înțelegător, chiar dacă se află la vârsta adolescenței.

„Vreau să cred că suntem ca niște prietene, încerc să îi acord destul de mult timp, pentru că este la vârsta adolescenței și, oricum, orice copil are nevoie de timp din partea părinților. De când a apărut și cel de-al doilea copil, programul meu este tot mai încărcat. Suntem prietene și mă bucur că ne povestim. Astăzi am ieșit ca fetele și fac asta cam o dată pe săptămână.

Nu ne iese întotdeauna, însă atunci când evadăm, fugim la shopping, la înghețată, bârfim una, alta. Ca fetele (zâmbește)', ne-a mai spus Roxana Ciuhulescu, despre provocările cu un copil aflat la adolescență.

Schimbare de macaz: Roxana Ciuhulescu lucrează la stat

De altfel, vedeta ne-a povestit și despre marea schimbare care a avut loc în viața sa. A trecut de la activitățile datorită cărora a devenit cunoscută la un job în Minister. Îi place ceea ce face, chiar dacă, spune ea, abia așteaptă vacanța.

„De un an lucrez la Ministerul Tineretului și Sportului. La început, since,r am fost sceptică, pentru că este primul meu job la stat. Am zis să îmi dau eu o șansă, să-mi dau trei luni răgaz să văd dacă mă adaptez, dacă îmi place…

Mi-a fost greu în prima săptămână, mai ales, însă având o echipă foarte frumoasă în jurul meu, care m-a ajutat să mă adaptez, mi-a plăcut, m-am simțit bine și am continuat. Iată că am evoluat, întotdeauna mi-a plăcut să evoluez. Când nu s-a mai întâmplat, am pus stop și am pornit de la capăt, cu altceva.

Abia aștept luna august! Plecăm în concediu aproape 10 zile, cu toată familia. Vine și fratele meu, care locuiește de 20 de ani în Italia, după doi ani vine în România. Am fost eu la el acum 6 săptămâni, pentru că a fost naș, a cununat pentru prima dată și am fost alături de el.

Abia așteptăm, suntem foarte fericiți, ne este puțin teamă cu valul al patrulea, dar toți suntem vaccinați și ar trebui să fim mai relaxați. Oricum, nu a fost deloc frumos în pandemie', ne-a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter