Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Imagine adorabilă cu micuțul Liam

Publicat pe

Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Fostul antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, este foarte fericit alături de noua parteneră de viață, Corina Caciuc, cei doi formând o familie, odată cu venirea pe lume a lui Liam, cel mai mic dintre fiii lui Reghe. Corina Caciuc este discretă în ceea ce privește viața alături de tatăl copilului ei, însă, recent, a postat o imagine emoționantă cu fiul lor, Liam, în care se poate vedea că micuțul moștenește trăsăturile tatălui său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt discreți cu viața lor personală, însă cuplul împărtășeșete totuși pe social-media imagini cu fiul lor, Liam, în vârstă de 8 luni. Laurențiu Reghecampf a postat pe InstaStory un video cu micuțul Liam, momentul fiind imortalizat de Corina Caciuc. Fostul antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, și iubita sa, Corina Caciuc, și-au creștinat fiul, anul trecut pe 3 octombrie, la două zile după mult mediatizatul incident dintre Reghe și Anamaria Prodan.

Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Imagine adorabilă cu micuțul LiamCum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni. Imagine adorabilă cu micuțul Liam

Cum arată fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc la 8 luni

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt foarte mândri de fiul lor, Liam, în vârstă de 8 luni. Recent, antrenorul a împărtășit o fotografie adorabilă cu micuțul, într-o ipostază adorabilă. Micuțul Liam a fost surprins de către mama sa, Corina Caciuc, în fața oglinzii. Reghe a publicat pe InstaStory, momentul imortalizat de iubita sa, în care se poate vedea că fiul lor, Liam, a crescut și pare că a moștenit trăsăturile fizice ale tatălui său. Corina Caciuc a scris în dreptul imaginii cu Liam în oglindă, într-o manieră amuzantă și sugestivă: „Când te iubești pe tine însuți prea mult”.

Citește și: Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Care e cea mai mare dorință:’E singurul lucru. În rest am tot ce vreau’

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu:„Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…’

Citește și: „Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum’. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și: „A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…’. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat o petrecere fastuoasă pentru fiul lor

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc l-au botezat pe Liam Simeon la o biserică din București. Părinții micuțului au organizat apoi un eveniment fastuos, unde invitații au venit îmbrăcați elegant pentru a celebra la creștinarea copilului.

Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant din nordul Bucureștiului, unde și-au făcut apariția personalități din lumea showbiz-ului și nu numai.

La eveniment au participat zeci de apropiați ai cuplului Reghecampf-Caciuc, care s-au distrat pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Fericiții părinți au abordat noi ținute la petrecerea de botez. Dacă la slujba de la biserică Reghecampf și Corina Caciuc au abordat costume albe, pentru evenimentul de la restaurant cuplul a ales ținute mai elegante și ceva mai îndrăznețe. Antrenorul a purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion, iar Corina Caciuc a optat pentru o rochie elegantă, neagră, lungă, cu crăpătură pe picior.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter