Cum arată fosta soție a lui Carla’s Dreams. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani

Publicat pe

Carlas Dreams este unul dintre cei mai discreți artiști de la noi în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, s-a aflat despre el că a fost căsătorit timp de șapte ani și că are o fetiță. Pentru că încearcă din răsputeri să își țină viața privată deoparte, Carlas Dreams nu se afișează niciodată la televizor fără mască, însă el a fost deconspirat de presă, care l-a surprins pe artist fără machiaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este fosta soție a lui Carlas Dreams

Nelea Motricală, este femeia care i-a fost soție lui Carlas Dreams și cea care i-a dăruit și o fetiță.

Andrei Țărus, pe numele său adevărat este din Chișinău și a fost căsătorit cu o tânără din raionul Călărași, din Republica Moldova. Nelea Motricală, a fost soția lui Andrei timp de șapte ani. După ce absolvit cursurile facultății Mangement și Business Internațional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, Nekea și-a deschis o companie de turism, TripMoldova.

Cu ce se ocupă Nelea, fosta soție a lui Carlas Dreams

De asemenea, a condus o agenție de managment în afaceri și a făcut coaching pentru oamenii de afaceri.

Andrei Țăruș și Nelea Motricală s-au căsătorit în 2010, având o fetiță, dar mariajul lor s-a terminat în 2017, când au divorțat.

Conform Okmagazine.ro,  fetița a rămas cu mama ei, iar certurile lor se pare că au atât de intense, încât nu s-au putut înțelege la notar pentru custodie, programul de vizită a copilului și împărțirea averii.

De asemenea, cei doi nu s-au prezentat la proces, fiind trimiși avocații în instanță. Niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească despre divorț, ceea ce înseamnă că între cei doi încă mai există respect.

Cum arată fosta soție a lui Carlas Dreams. Cei doi au divorțat în urmă cu trei aniCum arată fosta soție a lui Carlas Dreams. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani

Carlas Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care s-a înființat pe 18 ianuarie 2012. De fiecare dată când apar în fața publicului, cei cinci membri ai trupei poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, fiind mascați pe față.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter