Averea lui Marcel Vela: un apartament și un teren. Ministrul de Interne păstrează economiile în numerar

Publicat pe

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, este omul pe care îl vedem tot mai des pe micul ecran, în plină pandemie, iar declarațiile sale vizează modul în care să ne protejăm de noul coronavirus. Mulți însă sunt interesați și de alte detalii despre ministru, printre care ce avere are. Iată cât a strâns Marcel Vela de-a lungul timpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din declarația de avere a ministrului reiese că la capitolul imobile, Marcel Vela deține un apartament cu suprafața de 61 de metri pătrați, pe care l-a moștenit în urmă cu 4 ani de la bunica sa, Maria Dorca.

De asemenea, ministrul de Interne are un teren agricol de 1000 de metri pătrați în Caraș-Severin, achiziționat în urmă cu 7 ani.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi.Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct

Marcel Vela nu are niciun autoturism, însă deține un album papal în valoare de 6.000 de euro.

Marcel Vela își ține economiile numerar

În ceea ce privește economiile sale, mare parte dintre acesstea sunt numerar: 450.000 de lei și 31.000 de euro. Pe lângă banii cash mai are în bănci peste 151.000 de lei.

Averea lui Marcel Vela: un apartament și un teren. Ministrul de Interne păstrează economiile în numerarAverea lui Marcel Vela: un apartament și un teren. Ministrul de Interne păstrează economiile în numerar

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete:„Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…'/ EXCLUSIV

În urmă cu doi ani, Marcel Vela a luat un credit în valoare de 38.000 de euro, scadent în anul 2022.

La capitolul venituri, ministrul a încasat anul trecut 132.790 de lei din indemnizația de senator. Asta inseamna ca primeste lunar o indemnizatie de senator in valoare de 10.697 de lei. Din partea MAI, Vela primeste anual suma de 27.409 de lei, adica lunar ii intra in cont suma de 2.284 de lei. Cu toate acestea, viata privata a Ministrului Afacerilor Interne ramane in continuare un mister pentru multi. Putini romani stiu ca Vela este, de fapt, casatorit. Mai mult decat atat, are si o fiica.

Ion Marcel Vela, cunoscut drept Marcel Vela, s-a nascut in data de 2 iunie 1963, in Armenis, Caras-Severin. Este politician, ministru si senator roman, ales in anul 2016. Din 4 noiembrie 2019, face parte din ambele cabinete Ludovic Orban, ca ministru al Afacerilor Interne.

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden:„Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc'

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter