O mai ții minte pe Gabrielle din serialul Xena, prințesa războinică? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Publicat pe

Gabrielle din Xena, prințesa războinică are acum 50 de ani și s-a lăsat de actorie. Actrița Renee O’Connor nu a rămas însă prea departe de lumea filmului… Uite cum arată și cu ce se ocupă acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anii 1990, Renee O’Connor, devenită faimoasă pentru rolul Gabrielle din serialul Xena, prințesa războinică, avea milioane de fani printre amatorii filmelor de gen. Miniona blondină i-a dat replica lui Lucy Lawless, protagonista, iar replicile ei pline de unor i-au adus rapid aprecierea fanilor.

Difuzat între 1995 și 2001, serialul Xena, prințesa războinică a avut 134 de episoade, în care acțiune, poveștile mitologice și umorul se îmbinau perfect. În plus, între cele două protagoniste, Lucy Lawless și Renee OConnor a existat o chimie perfectă. Forța și lookul sexy ale Xenei se combinau perfect cu sensibilitatea și umorul partenerei sale.

O mai ții minte pe Gabrielle din serialul Xena, prințesa războinică? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de aniO mai ții minte pe Gabrielle din serialul Xena, prințesa războinică? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Gabrielle din Xena, prințesa războinică are 50 de ani și doi copii

Chiar dacă serialul s-a încheiat acum 20 de ani, aventurile prințesei războinice încă mai rulează pe micul ecran la televiziuni din toată lumea. În timp ce Lucy Lawless a continuat să joace în filme, Renee OConnor a ieșit din lumina reflectoarelor, după ce a jucat în serialul „Criminal Minds' și în filmele „2010: Moby Dick' și „A question of Faith'.

După rolul Gabrielle din Xena, prințesa războinică, actrița nu a mai avut același succes. Nu a rămas însă prea departe de Cetatea Filmului, ci a continuat să lucreze ca regizor sau ca producător și chiar și-a lansat propria casă de producție. În schimb, de-a lungul timpului a jucat în câteva piese de teatru. Între timp s-a căsătorit și este mamă a doi copii.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei: „M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: „A venit după mine, în Republica Moldova”

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii a născut. Prima poză cu Ines

Citește și: Ce i-a spus Andra lui Smiley, înainte de a deveni tătic: „Am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat așa ceva”

Chiar dacă nu mai este la fel de mult în atenția publicului Renee O’Connor a rămas în continuare în legătură cu fanii săi pe Instagram, pe care îi ține la curent cu evenimentel mportante din viața ei.

Recent, simpatica Gabrielle din Xena, Prințesa războinică a împlinit 50 de ani și a împărtășit vestea cu fanii ei, alături de un selfie foarte simpatic.

„Dacă așa arată 50 de ani în lumina razelor soarelui, accept și sunt gata pentru următoarea serie de aventuri', a scris Renne.

Xena, măritată cu producătorul serialului

La vremea apariției serialului, Lucy Lawless nu era foarte cunoscută, rolul prințesei războinice fiind cel care i-a adus notorietatea. Actrița s-a născut în Noua Zeeelandă, iar în anul 1989, a câștigat titlul Miss Noua Zeelandă.

Rolul din „Xena – The Warrior Princess’ a transformat-o pe Lucy Lawless în ținta unor zvonuri legate de orientarea sexuală, pe baza relațiilor ambigue dintre ea și ajutorul ei din serial, Gabrielle. Bârfele au luat și mai mare amploare după rolul lui Lucy din serialul „Spartacus', unde a apărut într-o scenă explicită de sex cu o femeie.

După încheierea serialului „Xena – The Warrior Princess’, Lucy Lawless și-a făcut apariția în multe alte producții de televiziune, printre care serialele: „Two and a Half Men’, „CSI: Miami’ și „Veronica Mars’, însă în roluri secundare.

Astăzi, actrița, în vârstă de 52 de ani, arată total diferit față de cum o știam în serial. Lucy a renunțat la pletele brunete în favoarea blondului, este căsătorită cu Robert Tapert, producătorul executiv al serialului „Xena – prințesa războinică’ și are trei copii, doi cu actualul soț și un copil cu primul.

Foto: Hepta, Instagram, captură YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter