Cum arată iubita lui Keed de la Chefi la cuțite: "Nu știu cum mă suportă"

Publicat pe

Aseară, în semifinala Chefi la cuțite, iubita lui Keed l-a făcut pe artist să se emoționeze teribil, cu atât mai mult cu cât nu se aștepta să îi fie alături în cea mai importantă luptă. Amelia Anghel a avut parte, astfel, de cea mai frumoasă declarație de dragoste din partea artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-o seară în care au curs multe lacrimi în platoul Chefi la cuțite, iubita lui Keed l-a lăsat pe artist fără cuvinte, în momentul în care și-a făcut apariția în platou. Simpaticul concurent din echipa albastră a îmbrățișat-o pe frumoasa roșcată și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă. De altfel, în întregul platou se simțea o vibrație pozitivă, rudele și apropiații concurenților fiind invitați nu doar să-i jurizeze, ci și să gătească împreună într-una dintre probe.

Cum arată iubita lui Keed de la Chefi la cuțite: "Nu știu cum mă suportă"Cum arată iubita lui Keed de la Chefi la cuțite: "Nu știu cum mă suportă"

Iubita lui Keed a gătit alături de el în semifinală

Aseară, concurenții de la Chefi la cuțite au avut parte de o surpriză care s-a încheiat cu multe lacrimi… După ce au primit cu toții mesaje din partea familiilor și a apropiaților, au gătit, cu ochii încă în lacrimi, pentru cei dragi lor, fără să știe însă acest lucru. Singura care a ghicit fără ezitare preparatul a fost iubita lui Keed, care a dat 5 puncte pentru mazărea cu pui preparată de artist.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Keed de la Chefi la cuțite! A vândut ziare în Danemarca

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: „În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: „Eu nu am de ce să…”

Citește și: Cristi Mitrea a spus cine este iubitul Andreei Mantea. Cinci ani l-a ținut ascuns

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador: „Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Momentul revederii a fost unul și mai impresionant, artistul rămânând mască în momentul în care Amelia Anghel – Kiki, după cum o răsfață el – a pătruns în platou. Cei doi sunt împreună de trei ani, iar Keed a mărturisit, amuzat, că nu știe cum de îl suportă… Emoționat, artistul și-a îmbrățișat iubita cu foc și a sărutat-o pasional. Ulterior, el i-a făcut și o declarație de dragoste impresionantă pe contul de Instagram, unde a postat câteva forografii cu ei din timpul probei de gătit, când au preparat un desert.

'This is @caramehlia aka Kiki. În afară de faptul că e cel mai frumos om pe care îl cunosc și că nu știu cum mă suportă, n-am ce să zic. Decât că în proba 2 din Semifinală, cu tot ajutorul pe care l-am primit din partea ei, AM FĂCUT CEA MAI MARE MIZERIEEEEE. AI VOL U KIKIIIIII ', a scris Keed pe Instagram în stilul său caracteristic.

Kiki l-a susținut de la bun început

Spre deosebire de colegii săi din echipa albastră, Keed este singurul care nu este bucătar de profesie. Florin Dumitrescu a fost însă extrem de impresionat de abilitățile sale în bucătărie și, după eliminare, l-a readus în echipă pe simpaticul artist. Și iată că nu l-a dezamăgit nicio secundă, cea mai bună dovadă fiind delicoasa mazăre cu gustul copilăriei, care a luat punctaj maxim aproape de la toți jurații. Cum a ajuns un artist fără mare experiență în bucătărie într-un show culinar? Iubita lui Keed a fost cea care l-a susținut de la bun început, în timp ce Speak l-a convins pe artist că locul lui este în emisiunea Chefi la cuțite.

'Gagică-mea m-a susținut. Mi-a zis de la început să mă duc. Am vrut să mă duc de vreo trei patru ori, dar mi-a fost frică să mă duc pentru a nu mă face de râs. Speak m-a convins să fac pasul cel mare. Vorbeam cu el la telefon într-o zi. Nu mi-a zis „hai, mă, vino!', mi-a zis „ce-ai, mă? Păi tu ești bucătar? Du-te, mă!'. Și-n două vorbe m-a făcut. Speak e un povestitor excepțional, mi-a dat un imbold. Mama, tata nu cred că înțeleg ei foarte bine showbizul, dar mă susțin', a declarat Keed la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter