Cum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model. A câștigat competiția la doar 14 ani

Publicat pe

Cum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model. Laura Giurcanu este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România 2022. Faimoasa din Republica Dominicană nu e deloc străină de lumea televiziunii. Aceasta a făcut cunoștință cu lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, atunci când a participat la show-ul „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. Blondina a reușit să câștige competiția la doar 14 ani. Iată cum arăta atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu se bucură de un mare succes în mediul online. Faimoasa de la Survivor e foarte activă pe rețelele de socializare, dar și pe YouTube, platforma pe care și-a făcut de curând propriul podcast. În prezent, ea se numără printre cei mai în vogă influenceri din România. Însă, deși are mii de fani, atât în țară, cât și în străinătate, puțini îi cunosc debutul.

Cum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model. A câștigat competiția la doar 14 aniCum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model. A câștigat competiția la doar 14 ani

Laura Giurcanu de la Survivor 2022 s-a născut pe data de 23 decembrie 1996, în București. Până la vârsta de 25 de ani, ea a cochetat cu diverse domenii ce i-au adus succesul. Vreme de șapte ani, blondina a fost îndrăgostită de sport și a practicat atletism de performanță. Debutul ei în televiziune a avut loc în urmă cu mai bine de zece ani, odată cu emisiunea „Next Top Model by Cătălin Botezatu'.

Cum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model

Laura Giurcanu de la Survivor a fost una dintre concurentele de la „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. La acea vreme avea doar 14 ani. Blondina a reușit să uimească pe toată lumea, câștigând celebra competiție, iar de atunci a început colaborarea cu diverse reviste faimoase, cum ar fi Elle, Vogue sau Cosmopolitan.

În urmă cu mai bine de un deceniu, Laura Giurcanu de la Survivor făcea furori la Next Top Model, la doar 14 ani. Frumusețea ei naturală, expresivitatea, dar și charisma au ajutat-o să cucerească iremediabil publicul. Atunci, ea a reușit să le învingă în finală pe moldovencencele Iuliana si Sandra. Astfel, actuala concurentă din Republica Dominicană a pus atunci mâna pe marele premiu, în valoare de 70.000 de euro.

Laura Giurcanu a câștigat Next Top Model la doar 14 ani

Când s-a înscris la casting-ul emisiunii „Next Top Model by Cătălin Botezatu', Laura Giurcanu spunea despre ea că e o fire competitivă și energică. Se pare că vedeta a rămas la fel în această privință, acceptând cu entuziasm să participe la show-ul de la PRO TV, Survivor România.

„Sunt o persoană competitivă și plină de energie. Dacă imi propun să fac ceva pun trup, minte și suflet ca să reușesc. Iau orice mi se întâmplă acum ca pe o provocare căreia sper să-i fac față', spunea Laura Giurcanu de la Survivor când s-a înscris la „Next Top Model by Cătălin Botezatu'.

Laura Giurcanu de la Survivor a făcut atletism 7 ani

Înainte de deveni model, Laura Giurcanu de la Survivor a făcut atletism. S-a apucat atunci după ce a văzut o reclamă la un brand de haine.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism.

Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani.

Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine', spunea Laura Giurcanu de la Survivor, în urmă cu mai mulți ani.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter