Cum arată Lora, nemachiată. Sprâncenele ei sunt total diferite: „Nu mă pensez, le rad”

Publicat pe

Lora și-a surprins fanii de pe Instagram când a ales să le răspundă la întrebări fără a purta strop de machiaj. O schimbare radicală a fost observată la sprâncene, iar artista a explicat că nu se pensează niciodată, ci le rade.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lora și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a răspuns la una dintre întrebările adresate pe Instagram. Cântăreața s-a afișat fără nici măcar un pic de machiaj, însă sprâncenele au fost cele care au atras cea mai mare atenție.

Cum arată Lora, nemachiată. Sprâncenele ei sunt total diferite: „Nu mă pensez, le rad'Cum arată Lora, nemachiată. Sprâncenele ei sunt total diferite: „Nu mă pensez, le rad'

Una dintre fanele artistei a întrebat-o, într-o sesiune de Q&A pe Instastories, cine se ocupă de sprâncenele ei care sunt întotdeauna perfecte. Răspunsul oferit de Lora a fost cu totul surprinzător, cei mai mulți dintre fanii artistei probabil așteptându-se să primească un nume de stilist.

„În acest moment, sprâncenele mele sunt complet nefăcute, dar eu mă ocup de ele. Nu mă pensez niciodată, le rad! Bine, nu pe ele, sub ele', a mărturisit Lora.

Lora, despre noul film în care va juca

În aceeași sesiune de Q&A, Lora a dezvăluit că a obținut un rol într-un film și că în curând vor începe filmările: „Nu am voie să zic prea multe, o să ajung și eu pe 17 la locație și o să fie tare! Atât pot să vă zic. Și neașteptat'.

Citește și: Lora a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident:

Citește și: Poveștile celor două inele de logodnă primite de Lora. Cum a cerut-o în căsătorie Ionuț Ghenu:

Citește și: Răzvan Simion către Ioniță de la Clejani, despre Fulgy:

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct:

Unul dintre fani a rugat-o pe Lora să vorbească despre experiența pe care a avut-o la filmările pentru filmul „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună', continuarea peliculei în care trei ciobani din comuna Răchițele își caută sufletul pereche. Filmul este bazat pe situații comice și pe legende din străbuni, conform cărora cine te sărută de Ziua Lânii, acela îți va fi partener toată viața și veți trăi în belșug.

Lora a mărturisit că s-a simțit foarte bine la filmări și că, între 30 iunie și 1 iulie, în Grădina de vară din Herăstrău se va vedea filmul „Pup-o, mă!'.

A fost foarte tare! Pentru cei care sunt în București sau au drum în București, între 30 iunie și 1 iulie, în Grădina de vară din Herăstrău, vedem filmul «Pup-o, mă!». M-am bucurat că am avut libertatea să îmi creez singură personajul și să o fac așa cum simt eu pe Linda', a spus Lora.

Lora a fost la un pas să-și piardă viața

Lora a povestit unul dintre cele mai cumplite episoade pe care le-a trăit în toată viața ei. În urmă cu 18 ani, ea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost implicată într-un accident.

M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo'.

Cântăreața a scăpat doar cu nasul spart, dar chiar și în prezent are o bucățică mică de sticlă în bărbie pe care, însă, nu vrea să o scoată, pentru că vrea să-și amintească toată viața despre cum a reușit să supraviețuiască în acel accident grav.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK', a mărturisit Lora.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter