Cum arată soția lui Dan Helciug. Elena i-a dăruit doi copii artistului

Publicat pe

Dan Helciug se poate declara un bărbat împlinit. Pe lângă succesul pe plan profesional, artistul se bucură și de o familie mimunată. Deși este cunoscut de multă lume, cântărețul este extrem de discret cu viața sa personală. Marea comunitatea de care se bucură în mediul online i-au văzut rar pe soția și copiii acestuia. Cum arată familia lui Dan Helciug?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Helciug este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Cântărețul se poate considera un bărbat noroc, având în vedere că are alături de el o soție care l-a sprijinit în orice moment al vieții, fie el bun sau mai neplăcut. Elena i-a dăruit lui Dan Helciug doi copii, Ruxi, în vârstă de 6 ani, și un băiat, Luca, în vârstă de 13 ani.

Cum arată soția lui Dan Helciug. Elena i-a dăruit doi copii artistuluiCum arată soția lui Dan Helciug. Elena i-a dăruit doi copii artistului

Dan Helciug și Elena sunt împreună de peste 15 ani, formând o familie minunată. Dacă artistul este cunoscut de mulți români ca fiind solistul trupei Spitalul de Urgență, despre soția sa se cunosc foarte puține lucruri. Cu toate astea, putem spune că Dan și Elena au un lucru în comun: televiziunea.

Citește și: Fiica lui Dan Helciug a alarmat o mănăstire întreagă, în Maramureș:”Au ieșit măicuțele, speriate”

Citește și: Îl mai ții minte pe Dan Helciug? Cum arată și cu ce se ocupă acum:”Pandemia ne-a nenorocit!”

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă'

Citește și: Alexandru Arșinel a refuzat internarea, după ce a ajuns de urgență la spital:„A mers pentru analize, ca să se asigure că…'

Cum arată soția lui Dan Helciug

Dan Helciug este unul dintre cei mai renumiți cântăreți din România, iar de-a lungul timpului a colaborat cu trupele Parlament și Spitalul de Urgență. Cu toate astea, puțină lume știe cine este femeia care i-a fost alături în ultimii 17 ani. Elena este soția lui Dan Helciug, iar împreună au doi copii minunați, Luca și Ruxi. Cei doi s-au cunoscut în 2005, la mare, unde se aflau amândoi cu proiecte tv. Elena trăiește în umbra soțului, dar acest lucru nu o deranjează, având în vedere că și are o carieră impresionată. Soția lui Dan Helciug a fost regizor la Antena 1, iar în prezent se ocupă de familia pe care a construit-o alături de Dan.

„Totul a început ca orice poveste de dragoste. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am ocolit. O poveste de dragoste reală presupune şi pericol. Simţi pericolul că s-ar putea să fie prea puternică flama si să îţi pierzi controlul. Dragostea dintre noi a fost reciprocă. Totul s-a întâmplat la mare, un meduz şi o meduză. Am început pericolul la mare, dar ne-am reintîlnit după ceva timp în Bucureşti, întâmplător, fără niciun efort. Nu cred că am cucerit-o cu ceva special, mai bine întreab-o pe ea', a spus Dan Helciug în urmă cu ceva timp.

Dan Helciug și soția au doi copii minunați

Dan Helciug este un tată mândru. Artistul are un băiat și o fată. Luca a venit pe lume în urmă cu 13 ani, iar Ruxi are șase ani. Fetița este mereu zâmbitoare și veselă la fel ca tatăl ei. Solistul este un familist convins, iar atunci când vine vorba de casă, acesta nu se dă la o parte atunci când vine vorba de treburi casnice. Într-un interviu, Dan Helciug declara că gătește foarte rar, dar atunci când o face, nimeni nu-i mănâncă mâncarea.

'Combinațiile mele culinare trăsnite sunt atât de cunoscute în familie, încât atunci când gătesc, toată lumea ia notițe ca niciodată să nu facă ceea ce fac eu. Pui cu brânză nobilă stropită cu dulceață de struguri, de exemplu', a spus artistul în urmă cu ceva timp.

Dan Helciug participă la selecția națională Eurovision

Artistul continuă să-și surprindă fanii. După o pauză de aproximativ 10 ani în care toată lumea i-a simțit lipsa, Dan Helciug participă la Eurovision. Mai mult, acesta a ajuns deja în semifinală în selecția Eurovision România 2022, concurâns cu restul participanților cu piesa „241', care a cucerit multă lume.

„Piesa cu care particip la Eurovision se numeşte «241» şi e de pe albumul la care lucrez acum, un nou concept de rock electronic, folk indie, ceva de genul ăsta, dar oricum, este un experiment ce fac. Am piesa în română, dar i-am făcut text în engleză, având în vedere că e pentru Eurovision. N-am mai participat cu o piesă la Eurovision de 10 ani. Am prezentat şi am fost invitat să cânt', a spus Dan Helciug pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter