Fiica lui Dan Helciug a alarmat o mănăstire întreagă, în Maramureș: "Au ieșit măicuțele, speriate"

Publicat pe

Dan Helciug a fost recent, alături de familie, în Maramureș, într-o binemeritată vacanță… Vacanță care nu a fost lipsită nici de peripeții, protagonistă fiind chiar Ruxandra, mezina familiei, în vârstă de 6 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Helciug, soția sa, Elena, și cei doi copii ai lor, Luca (13) și Ruxi (6), au fost recent într-o vacanță pe plaiuri maramureșene, unde au adunat, cu siguranță, o mulțime de amintiri memorabile. Mezina familiei le-a dat câteva emoții – iar asta nu este prima oară – după ce a devenit protagonista unei întâmplări neașteptate.

Fiica lui Dan Helciug a alarmat o mănăstire întreagă, în Maramureș: "Au ieșit măicuțele, speriate"Fiica lui Dan Helciug a alarmat o mănăstire întreagă, în Maramureș: "Au ieșit măicuțele, speriate"

Fiica lui Dan Helciug a speriat o mănăstire întreagă

Vacanța din Maramureș a familiei Helciug a fost, cu siguranță, una de neuitat, iar asta nu doar datorită peisajului splendid, vizitelor la mănăstiri și plimbărilor cu mocănița. Fiica lor, Ruxandra, a fost protagonista unor peripeții care le-au dat ceva fiori părinților ei și nu numai. Peripeții despre care a povestit cu lux de amănunte chiar soția artistului.

'A vrut Ruxi să se dea cu Mocănița și imediat Dan a percutat. Am vizitat toate mănăstirile importante, iar la Mănăstirea Peri, Ruxi s-a agățat de o frânghie, ca să se dea huța, dar a tras clopotul.

Au ieșit măicuțele, speriate, dar ne-am făcut că nu suntem cu ea! Iar la Mănăstirea Bârsana a fost și mai și. Luca și Ruxi s-au strecurat în sala de protocol. I-a găsit Maica Filofteia citind un catastif secret, din care oricum nu pricepeau nimic', a declarat Elena, soția artistului, pentru Impact.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august. Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginere

Citește și: Tragedie în Ploiești. Gemeni de 2 ani au murit după ce au căzut de la etajul 10. Mama lor era pe Facebook

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici:„Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el’

Citește și: Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta:„O fetiță dulce’

Ruxi s-a pierdut de părinți în vacanța din Grecia

Acum doi ani, Dan Helciug a trăit clipe de groază în vacanţa din Grecia, unde se afla cu familia. Solistul de la „Spitalul de Urgenţă’ şi-a pierdut fiica de şase ani într-un magazin de haine din Salonic şi primul său gând a fost că a răpit-o cineva. În cel e din urmă însă, năzdrăvana Ruxandra a fost găsită și totul s-a terminat cu bine.

„Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă. Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă. Am vorbit preţ de câteva secunde. În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin.

Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe. Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin’, a povestit Dan Helciug, potrivit Click.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter