Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu cere din nou testul ADN: „Să încheiem tot balamucul ăsta”

Publicat pe

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, cere încă o dată testul ADN, care ar urma să demonstreze că marele cântăreț de muzică populară, este tatăl lui natural. Ca să fie sigur că ipoteticii lui frați, Ionuț și Dragoș îl cred, bărbatul a cerut prezența Direcției Naționale Anticorupție la prelevarea probelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit spuselor lui Ionuț Petrescu, mama lui ar fi trăit în aceeași casă cu Ion Dolănescu, în anul 1975, atunci când a fost conceput, iar testul este singurul care pot să dovedească acest fapt. Femeia, pe nume Florica, a murit în 2019, înainte să îi spună dacă Ion Dolănescu era tatăl lui, aşa cum lumea vorbea pe la colţuri.

Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu cere din nou testul ADN: „Să încheiem tot balamucul ăsta'Presupusul fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu cere din nou testul ADN: „Să încheiem tot balamucul ăsta'

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN.

Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale', a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ionuț Petrescu a amintit, totodată, că Ionuț Dolănescu a spus că testul ADN va fi efectuat încă din 2016, dar până în acest moment nu sa materializat nimic în acest sens. „Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic', a mai spus bărbatul.

Cine a fost mama presupusului fiu al lui Ion Dolănescu

Tanti Flori a fost bucătăreasa lui Ion Dolănescu, aceasta răsfăţându-l pe solist cu bunătăţi, vreme de 34 de ani: „Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt.

Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul', mărturisea bărbatul, în urmă cu trei ani.

Mama lui Ionuţ Petrescu s-a stins din viaţă pe 5 noiembrie 2019, în urma unui infarct, fiind înmormântată pe 6 noiembrie, în comuna Siliştea (Jud. Teleorman). Femeia a fost găsită fără suflare, pe podea, de sora ei.

Citește și: Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie:'S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală'

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:'Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…'

Citește și: În ce relații a rămas Zanni cu foștii concurenți de la Survivor

Citește și: Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune

Viața amoroasă tumultoasă a lui Ion Dolănescu

Ion Dolănescu a fost căsătorit cu Iustina Băluțeanu, apoi cu Maria Ciobanu, dar nu și în acte. Cu cea din urmă are un fiu, Ionuț Dolănescu. Mariajul nu a durat. În 1975 i se naște al doilea copil, Dragoș Carlos, a cărui mamă este Margarita Valenciano, din Costa Rica, ce pe atunci era studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj.

În urmă cu câteva luni, Ionuț Dolănescu dezvăluia că tatăl lui a trăit o idilă cu Nadia Comăneci. Cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru, ba mai mult, s-au ferit să facă declarații pe această temă.

În anii ’80, Nadia și Ion au început să fie văzuți unul în compania altuia din ce în ce mai des,la plajă, pe Litoral sau chiar la petrecerile din vila cântărețului.

„Tata a adorat-o pe Nadia, îmi spunea mereu că e steaua lui. A fost foarte trist după plecarea Nadiei din țară și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea’, a declarat Dragoș Dolănescu, conform Impact.ro.

De ce a murit Ion Dolănescu

Cântărețul de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viață pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. În după-amiaza acelei zile fatidice, un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la locuința lui Ion Dolănescu din Capitală.

Interpretul făcuse stop cardio-respirator și medicii au încercat timp de o oră să îl readucă la viață. Din păcate, eforturile lor nu au reușit să îl salveze.

Cei doi fii ai lui Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu (49 ani) și Dragoș Dolănescu (45 ani), nu au gânduri de împăcare nici acum, la 12 ani de la decesul celebrului lor tată, care le-a lăsat o adevărată avere. Nici sfârșitul războiului pe moștenire, nici trecerea timpului, și nici măcar preoții familiei nu au reușit să îi împace.

Din ziua în care Ion Dolănescu a murit, Ionuț și Dragoș au făcut pomeni, de cele mai multe ori, de pe continente diferite. Și anul acesta, frații Dolănescu și-au comemorat părintele, tot separat. Dragoș Dolănescu a dat masă în Costa Rica, unde a marcat mereu dispariția tatălui cu preparate românești.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter